Ανέκδοτα - Ρε τον Τάσο, μαθητάρα!
Όταν πήγαινα σχολείο, συγκεκριμένα από την 1 τάξη του γυμνασίου είχα ένα συμμαθητή τον Τάσο. 
Η μαθηματικός μας η κ. Μαρία δεν έχανε καμία ευκαιρία να χλευάζει τον Τάσο ο οποίος δεν έδειχνε ιδιαίτερα εύστροφος και ήταν γενικότερα γκαφατζής. Του έλεγε χαρακτηριστικά ότι "Με τα μυαλά που κουβαλάς καημένε Τάσο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστό μόνο καταστροφή είσαι". Κι εκείνος κάθε φορά μαζευόταν λυπημένος. 
Τα χρόνια πέρασαν και μόλις πριν από 1 μήνα έμαθα μέσω του Facebook ότι η κ. Μαρία αν και όχι πολύ μεγάλη σε ηλικία αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση αυτή γίνετε στην Ελλάδα μόνο από ένα και μοναδικό Ιατρικό Team.
Η εγχείρηση έγινε προχθές και μετά από αρκετές ώρες το χειρουργείο πέτυχε. Όταν η κ. Μαρία άνοιξε τα μάτια της είδε ένα νεαρό Γιατρό ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της χειρουργικής ομάδας να της λέει ότι όλα πήγαν καλά και πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα.
Τότε η Κ. Μαρία τον ρώτησε να μάθει το όνομά του. 
Αφού αυτός της το είπε... εκείνη άρχισε ξαφνικά να αισθάνεται μια δυσφορία και δυσκολία στην αναπνοή μελάνιασε στο πρόσωπο και ξεψύχησε στα χέρια του γιατρού που απορούσε τι πήγε στραβά. 
Λίγο πιο πίσω στο δωμάτιο ήταν και ο Τάσος που καταλάθος είχε βγάλει την πρίζα του αναπνευστήρα για να βάλει την ηλ. σκούπα να σκουπίσει αφού δούλευε στο νοσοκομείο ως καθαριστής.
Τελικά όλοι είχαμε υποτιμήσει το ένστικτο της κ. Μαρίας για τον Τάσο.

Αποστολέας: Xristos6768
Αξιολόγηση: 3.9

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.