Ανέκδοτα - Τεστ
Κάθισε αναπαυτικά, χαλάρωσε και ξεκινάμε το τεστ. Απάντα τις ερωτήσεις που σου κάνω πιο κάτω γράφοντας τις απαντήσεις για να τις τσεκάρεις αργότερα. Στο τέλος θα βρεις τις απαντήσεις και μην κλέβεις.ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ!


Ερώτησεις1. Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα και ο άνθρωπος δυο;2. Τι έχει στο παντελόνι του ο άνδρας που δεν έχει η γυναίκα;3. Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;4. Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ, και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;5. Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του;6. Χώνεις τα παλούκια σου μέσα του. Το πιέζεις, το καρφώνεις και μετά βρέχετε.7. Βάζεις ένα δάχτυλο μέσα του, το παίζεις νευρικά. Αυτό κάνει ο σωστός άνδρας πρώτα.8. Είναι σε διάφορα μεγέθη. Οταν δεν είναι καλά, στάζει. Όταν το πιάνεις και το τρίβεις, ανακουφίζετε.9. Είναι μακρύ, σκληρό και καρφώνεται με δύναμη τρέμοντας.10. Αρχίζει από "Μ" και όταν το δοκιμάσεις το απολαμβάνεις και γλυκαίνεσε.Απαντήσεις1. Τα πόδια.2. Τσέπες.3. Η καρύδα.4. Η τσίχλα.5. Χειραψία.6. Η σκηνή.7. Η βέρα.8. Η μύτη.9. Το βέλος.10. Το μέλι.Αποστολέας: nektar_ia
Αξιολόγηση: 4.8

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.