Ανέκδοτα - Ο παράδεισος
Ενα ζευγάρι 85 ετών, αφού ήταν παντρεμένοι για 60 περίπου χρόνια, σκοτώθηκαν σ' ένα τροχαίο. Πριν απ' αυτό, η κατάσταση της υγείας τους ήταν πολύ καλή κυρίως εξαιτίας του ενδιαφέροντος της συζύγου για τη σωστή τους διατροφή και άσκηση.
Οταν έφτασαν στις πύλες του Παραδείσου, ο Αγιος Πέτρος τους οδήγησε σε μια ωραιότατη μονοκατοικία, δίπλα σε μια πανέμορφη ακρογυαλιά, με έναν καταπληκτικό, καταπράσινο και περιποιημένο κήπο, με υπέροχα δωμάτια και με όλες τις ανέσεις. Μεγάλη κουζίνα με όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό, ευρύχωρα
υπνοδωμάτια, καταπληκτικό μπάνιο . . .(you name it, που λένε και οι δίγλωσσοι εξ ημών!).
Κοίταξαν γύρω τους γεμάτοι θαυμασμό και ρώτησαν τον Πέτρο πόσο θα κοστίσουν όλα αυτά . . ."Α, είναι δωρεάν", είπε ο Αγιος. "Εδώ είναι ο Παράδεισος" . . . Συνέχισαν να θαυμάζουν το σπίτι και τους χώρους γύρω του, ένα καταπληκτικό γήπεδο γκολφ για παράδειγμα, υπέροχα άλογα για ιππασία, ένα φανταστικό
κότερο, ένα αστραφτερό και γρήγορο αμάξι . . .και ο σύζυγος πάλι ρώτησε πόσο θα τους στίχιζαν όλα αυτά . . . "Είστε στον Παράδεισο", επανέλαβε ο 'Αγιος. "Δεν κοστίζουν τίποτα." . . .
Σε λίγο έφτασαν μπροστά σε ένα καταπληκτικό μπουφέ με όλα τα εδέσματα του κόσμου, ό,τι πιο νόστιμο, ό,τι πιο εξωτικό, ό,τι πιο δελεαστικό μπορεί να φανταστεί κανείς, άριστα σερβιρισμένα δίπλα σε μια ποικιλία από τα καλύτερα κρασιά του πλανήτη . . . "Πόσο να φάμε?", ρώτησε ο γεράκος. "Μα δεν το
κατάλαβες ακόμη?", απόρησε ο Αγιος Πέτρος. "Είστε στο παράδεισο. Εδώ όλα ειναι ελεύθερα." "Καλά", συνέχισε ο παππούς, "δεν υπάρχουν προϊόντα light, χωρίς χοληστερίνη, με χαμηλές θερμίδες, κι όλα αυτά?" "Μα αυτό είναι το καλύτερο", του είπε ο Πέτρος. "Μπορείτε να φάτε και να πιείτε όσο θέλετε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν θα παχύνετε, δεν θα μεθύσετε, δεν θα αρρωστήσετε ποτέ!! Βρίσκεστε στον Παράδεισο"
Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ο γεράκος έγινε άγριος από το θυμό του. Πέταξε το καπέλο του κάτω κι άρχισε να χοροπηδάει πάνω του έξαλλος . . . Η σύζυγος και ο 'Αγιος προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και ρώτησαν τι συμβαίνει . . .
"Για όλα φταις εσύ", γύρισε ο παππούς και είπε στην γυναίκα του. "Αν δεν με τάραζες με την προσοχή σου στις θερμίδες και στα λίπη και στα τηγανητά και στα πολύσπορα και τα υγιεινά, θα μπορούσα να ήμουν εδώ δέκα χρόνια πριν!!!"

Αποστολέας: vasilisgr1
Αξιολόγηση: 5.1

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.