Ανέκδοτα - Η βόμβα
Ήταν ένας Γερμανός ένας Τούρκος και ένας Έλληνας και ένας βασιλιάς τους λέει θα ανεβούμε σε ένα ελικόπτερο και ο καθενας θα πετάξει από ένα αντικείμενο πολέμου και μετά θα πάτε εκεί που το ρίξατε και θα δείτε τι συνέβει.
Ο Γερμανός πετάει ένα μαχαίρι κατεβαίνει κάτω και βλέπει μία γιαγιάκα να κλαίει την ρωτάει: -Γιατί κλαις; και απαντά :- Γιατί έπεσε ένα μαχαίρι και σκότωσε τον άνδρα μου. Φεύγει ο Γερμανός γεμάτος ενοχές.
Ο Τούρκος πετάει ένα τουφέκι κατεβαίνει κάτω και βλέπει έναν παππού να κλαίει τον ρωτάει: -Γιατί κλαις; και απαντά :- Γιατί έπεσε ένα τουφέκι και σκότωσε την γυναίκα μου. Φεύγει ο Τούρκος γεμάτος ενοχές.
Ο Έλληνας πετάει μία χειροβομβίδα και κατεβαίνει κάτω και βλέπει το σπίτι μισογκρεμισμένο και την γιαγιά να γελάει και την ρωτάει: - Γιαγιά γιατί γελάς αφού το σπίτι σου γκρεμίστηκε; και απαντά : Ήταν ο άνδρας μου στην τουαλέτα και μόλις έκλασε ακούγεται ένα booom και γκρεμίστηκε το σπίτι.

Αποστολέας: mr_bean
Αξιολόγηση: 6.3

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.