Ανέκδοτα - O Παγωτατζής
Ένα αεροπλάνο πέφτει κοντά σε ένα χωριό κανίβαλων, οι κανίβαλοι αιχμαλωτίζουν τους διασωθέντες και καθότι πολύ μυστήρια ράτσα αυτοί οι κανίβαλοι, αποφασίζουν να παίξουν λιγάκι μαζί τους προτού τελικά καταλήξουν στο τηγάνι. Έτσι λοιπόν τους λένε πως οι άντρες θα στερηθούν των μορίων τους (που κάνει και καλό μεζέ) με τρόπο που να θυμίζει το επάγγελμά τους. Στο άκουσμα της απόφασης αυτής ένας εκ των ανδρών δεν μπορεί να κρατηθεί και... σκάει στα γέλια. Οι κανίβαλοι δεν πολύ δίνουν σημασία και ξεκινούν την διαδικασία αφαίρεσης. Ρωτούν τον πρώτο:
- Εσύ τι επαγγέλλεσαι;
- Ξυλοκόπος, απαντάει αυτός.
- Μμμμμ...... Γυναίκες! Φέρτε γρήγορα ένα αλυσσοπρίονο! Φέρνουν ένα αλυσσοπρίονο και ... γροουυζζζννν .... του το κόβουν.
- Εσύ
- Εεε.... χασάπης..
- Γυναίκες! Φέρτε ένα μπαλτά! Φέρνουν οι γυναίκες ένα μπαλτά και .... χρααααππ.
Εν τω μεταξύ ο τύπος που γέλασε στην αρχή συνέχιζε να γελάει καθ όλη τη διάρκεια της "περιτομής" .
Οπότε μετά από λίγη ώρα έρχεται και η σειρά του. Τον κοιτάζει χαιρέκακα ο δήμιος και αφού κάνει Κανά-δυο στροφές γύρω του τον ρωτάει..
- Λοιπόν...... Νααα που έφτασε και η σειρά σου..... Τι δουλειά κάνεις εσύ;
- Παγωτατζής.


Αποστολέας: PrigiPessa_21
Αξιολόγηση: 7.1

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.