Ανέκδοτα - Κόλαση ή παράδεισος
Ηταν μια φορά ένας Γερμανος, ένας Γάλλος και ένας Πόντιος που πεθάνανε και πήγανε στην κόλαση. Αλλά η κόλαση δεν τους άρεσε και αναρωτιώντουσαν πως μπορούνε να πάνε στον παράδεισο. Τους έβλεπε ο διάβολος στεναχωρημένους και όταν τους ρώτησε τι συμβαίνει του είπαν το πρόβλημά τους. Τότε τους λέει ο διάβολος οτι θα τους αφήσει να πανε στον παράδεισο αν περάσουν από μια δοκιμασία. Τους πάει στον ωκεανό και τους λέει:
- Θα πετάξετε ότι θέλετε στον ωκεανό. Αν δεν το βρω θα σας αφήσω να πάτε στον παράδεισο, άλλα αν το βρω θα μείνετε στην κόλαση για πάντα. Πάει πρώτος ο Γερμανός πετάει μια τριχα από τα μαλλιά του και αρχιζει ο διάβολος να ψάχνει. Περνάνε 1, 2, 3, 4 ημέρες τελικά βρίσκει την τρίχα και ο Γερμανός πέρνει τον δρόμο για την κόλαση.
Πάει ο Γάλλος και πετάει μια κλωστή από τα ρούχα του. Ψάχνει ο διάβολος 1, 2, 3, 4, 5 ημέρες, βρίσκει την κλωστή οπότε και ο Γάλλος περνάει οριστικά τις πύλες τις κολάσεως.
Πάει ο Πόντιος, πετάει το αντικείμενό του στον ωκεανό και αρχίζει ο διάβολος να ψάχνει. Περνάνε 1, 2, 3, 4, 5 ημέρες - 1, 2, 3, 4, 5, εβδομάδες τίποτα! Πάει τότε ο διάβολος σκασμένος στον Πόντιο και του λέει:
- Εντάξει κέρδισες, μπορείς να πας στον παράδεισο αλλά πρωτού φύγεις θα μου κάνεις τη χάρη να μου πεις τι πέταξες στον ωκεανό.
Και γυρίζει ο Πόντιος και του λέει:
- DEPON αναβράζον!!


Αποστολέας: kostas_kkk
Αξιολόγηση: 5.9

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.