Ανέκδοτα - Ξανθοί καουμπόηδες
Δύο ξανθοί καουμπόηδες κάθονται σε ένα σαλούν και τα πίνουν. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας τύπος που έχει παραμάσχαλα το κεφάλι ενός Ινδιάνου. Ο μπάρμαν του σφίγγει το χέρι και λέει δυνατά:
- Τους μισώ τους κωλο-Ινδιάνους. Την περασμένη βδομάδα τα καθίκια έκαψαν το σπίτι μου, βίασαν τη γυναίκα μου και σκότωσαν τα δύο μου παιδιά. Θα δίνω χίλια δολάρια σε όποιον μου φέρνει το κεφάλι ενός Ινδιάνου.
Οι δύο ξανθοί αλληλοκοιτάζονται με νόημα, πληρώνουν και φεύγουν για να κυνηγήσουν Ινδιάνους. Μετά από αρκετές ώρες βρίσκουν έναν Ινδιάνο. Ο ένας ξανθός αρπάζει μια πέτρα και τον πετυχαίνει στο κεφάλι ρίχνοντάς τον από το άλογό του και αφήνοντάς τον αναίσθητο. Για κακή τους τύχη όμως ο Ινδιάνος κατρακυλάει σε μια ρεματιά. Τα δύο «αστέρια» κατεβαίνουν τη ρεματιά και ο ένας βγάζει ένα μαχαίρι για να πάρει το τρόπαιο. Τότε ο άλλος του λέει:
- Μεγάλε, για κοίτα εκεί λίγο.
- Όχι τώρα, δε μπορώ.
Ο πρώτος τον σκουντάει στους ώμους επίμονα και του ξαναλέει:
- Μα κοίτα σου λέω!
- Παράτα μας ρε φίλε. Έχουμε χίλια δολάρια στα χέρια μας.
Ο πρώτος επιμένει ακόμη:
- Σε παρακαλώ, κοίτα!
Ο άλλος γυρίζει και βλέποντας πέντε χιλιάδες Ινδιάνους στην κορυφή της ρεματιάς, με τα τσεκούρια και τα τόξα στα χέρια, μονολογεί:
- Ω, Θεέ μου! Θα γίνουμε εκατομμυριούχοι!


Αποστολέας: PrigiPessa_21
Αξιολόγηση: 6.8

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.