Ανέκδοτα - Το ζεύγος 50άηδων και ο φράκτης
Ένα ζευγάρι 50χρονων κάθεται σε ένα καφέ και συζητά για τη νεότητά του. «Θυμάσαι», λέει ο άντρας στη σύζυγο, «όταν συναντηθήκαμε εδώ πριν καμιά τριανταριά χρόνια σε αυτό το καφέ και μόλις βγήκαμε έξω, πήγαμε στην πίσω αυλή που έχει έναν φράχτη και το κάναμε; «Φυσικά, πώς θα το ξέχναγα», λέει η 50χρονη. «Θέλεις προς τιμήν εκείνης της μέρας, να κάνουμε το ίδιο απόψε;», ρωτάει ο γέρος με χαρά. «Εννοείται!», λέει η 50χρονη και σηκώνονται αμέσως και οι δύο για να φύγουν από το καφέ. Ένας τύπος που έτυχε να βρίσκεται κοντά άκουσε τη συζήτηση, και σκέφτηκε: Θα είναι πάρα πολύ αστείο να πάρω μάτι ζευγαράκι τέτοιας ηλικίας και ακολούθησε διακριτικά το ζευγάρι. Από μακριά είδε την 50χρονηνα σηκώνει τη φούστα και να κρατιέται από το φράχτη και τον 50άρη από πίσω που είχε κατεβάσει το παντελόνι. Αυτά που έγιναν μετά είναι υπεράνω περιγραφής. Ο ματάκιας έγινε μάρτυρας του πιο παθιασμένου σεξ! Για μισή ώρα αδιάκοπα, το ζευγαράκι τινάζονταν, κουνιόντουσαν και οι δυο σπασμωδικά, ούρλιαζαν ενώ οι φλέβες τους πετάγονταν και τα μάτια τους γούρλωναν. Στο τέλος και οι δυο κατέρρευσαν στο χώμα λιπόθυμοι Ο τύπος έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει τέτοιας διάρκειας και έντασης σεξ πόσο
μάλλον από ένα ζευγάρι τόσων ετών οπότε αποφάσισε να τους περιμένει να συνέλθουν και μετά να ρωτήσει πώς το έκαναν αυτό. «Κύριε, έτυχε να περνάω και σας είδα και ομολογώ ότι έμεινα άφωνος! Ποιο είναι το μυστικό σας; Έτσι κάνατε σεξ και πριν τόσα χρόνια; «Κοίταξε να δεις παιδί μου», απάντησε ο 50ρης, «υπάρχει μια μικρή διαφορά από τότε Ο φράχτης τότε δεν ήταν ηλεκτροφόρος!!!!!!!>>.
Αποστολέας: CrepesAuChocolat
Αξιολόγηση: 4.7

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.