Ανέκδοτα - Οι νταλικέρηδες
Δύο νταλικέρηδες συναντιούνται σε μια καντίνα της εθνικής οδού. Ο ένας έχει μαυρισμένο μάτι. Και ο άλλος όμως έχει τα μαύρα του τα χάλια
Λέει ο πρώτος:
- "Α ρε φίλε, καλό το τιμόνι, δε λέω, αλλά με κάνει να αποκτάω κάτι συνήθειες, άλλο πράμα. Να, προχθές για παράδειγμα που γύρισα από ένα μεγάλο ταξίδι, Ιταλία είχα πάει, μπαίνω σπίτι, πιάνω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, της αλλάζω τα πετρέλαια. Και μετά τι λες ότι κάνω; Να, πιάνω ένα 50ευρω και το ακουμπάω στο κομοδίνο. Με το που το βλέπει αυτό η γυναίκα μου, μου ρίχνει μια μπουνιά, είδα τον ουρανό σφοντύλι!!"
- "Πού να δεις τι έπαθα εγώ", λέει ο δεύτερος, "Γυρνάω σπίτι, έλειπα 5 βδομάδες, είχα πάει Λονδίνο, βλέπω τη γυναίκα μου, την πιάνω, τη βάζω κάτω, της αλλάζω τα φώτα. Και εκεί που τελειώνω, βγάζω από την τσέπη του παντελονιού ένα 50ευρω και της το δίνω. Και τι κάνει αυτή; Μου δίνει 15 ευρώ ρέστα !!"


Αποστολέας: KYRIA_FASARIA
Αξιολόγηση: 5.0

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.