Συζητήσεις - ΣΕΛΗΝΗ
Χρήστης: Plymouth1986
Θέμα: ΣΕΛΗΝΗ
Ημερομηνία: 07/04/09 15:33

Ο δορυφόρος μας είναι ένας αρκετά περίεργος δορυφόρος.

Πρώτα πρώτα βλέπουμε μόνο μία όψη του συνέχεια.

Επειδή είναι πολύ μεγάλος προκαλεί παλλοίριες στην θάλασσα και ασκεί έντονη επίδραση σε ολόκληρο το γήινο οικοσύστημα.

Μικροί και μεγάλοι οργανισμοί ρυθμίζουν τις αναπαραγωγικές περιόδους με βάση το φως της πανσελήνου.

Ακόμη και οι γυναίκες έχουν περίοδο γονιμότητος που συμπίπτει με τον σεληνιακό μήνα.

Ένα μυστήριο που υπάρχει σχετικά με την σελήνη είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι κούφια. Μερικοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τεχνητό σώμα, έναν τεχνητό δορυφόρο που έχουν κατασκευάσει εξωγήινοι πολιτισμοί.
Απάντηση από anhamita:

10 για να σου λυσω το αινιγμα των ατια ........

ο ανθρωπος σημερα πασχιζει να ταξιδεψει στο χρονο

μια μερα στο μελλον θα το καταφερει

στο μελλον λοιπον το καταφερε

αλλα δεν μπορουσε ο ιδιος να κανει το ταξιδι

Το καταφερε στην προσπαθεια του να την σκαπουλαρει σε αλλους κοσμους καθως τον ειχε κανει τον πλανητη σαν τα μουτρα του.

Αλλα αντι να βγει σε αλλα συμπαντα οπως ονειρευονταν

βγηκε στο παρελθον της γης του

και επειδη η μαδερ δεν του εδινε αδεια

τον ταξιδευει στους χρονους της να δει την εξελιξη του

μπας και καταλαβει καποτε τι μαλακιες εκανε

Την βαρκα των εκατομυριων ετων πως την μαθαν αραγε τα αιγυπτιακα φουντουκια?


Απάντηση από Nikos_80:

Ανάμεσα στον Άρη και τον Δία υπήρχε ο πλανήτης Φαέθων ο οποίος εξεράγει και καταστράφηκε.

Στην τότε τροχιά του, υπάρχουν σήμερα τα συντρίμμια του, γνωστά ως "ζώνη του αστεροειδή".

Οι αποστάσεις ανάμεσα σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, πριν την καταστροφή του Φαέθωντος, ήταν απολύτως καθορισμένες βάσει του "χρυσού αριθμού φ".

Τελικώς με την καταστροφή του, έγιναν μεγάλες αναταράξεις σε όλο το ηλιακό σύστημα. Συγκεκριμένα κάποιοι πλανήτες μετακινήθηκαν (κυρίως ο Δίας) από τις αρχικές τους τροχιές, προκειμένου να ξαναισορροπίσουν το ηλιακό σύστημα.

Λεπτομέρειες αναλυτικά υπάρχουν στο "Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα" του Ιπποκράτη Δάκοκλου


Απάντηση από megane34:

Λοιπόν, δύσκολο είναι να ήρθε η Σελήνη κοντά στην Γη και να εγκλωβίστηκαν σε μια κοινή τροχιά με τα σημερινά στοιχεία. Όλα τα μοντέλα μας λένε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο! ΟΛΑ; ΟΧΙ! Υπάρχουν και κάποια καινούργια που προσπαθούν να εξηγήσουν τι θα γίνονταν αν τόσο ο Δίας αλλά και ο Κρόνος αλλά και οι άλλοι αέρινοι γίγαντες δεν ήταν τόσο μακριά αλλά πολύ ποιο κοντά στον Αρη! Σε αυτά τα μοντέλα που θα ασχοληθούμε αργότερα μετά το 2012, τώρα αυτό είναι τυχαίο δεν είναι θα σας γελάσω, «εξηγούνται» αρκετά κουφά που βλέπουμε σήμερα!


Απάντηση από KALAMARAKI_20:

seliniazomaste AOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


Απάντηση από ROMFA1A:

Κάτσε 14 και να δεις που οι φωτισμένοι θα βγάλουν τον Πασσά πράκτορα των σιωνιστών.


Απάντηση από Nikos_80:

Η φυσική κατάστασις της Σελήνης και η επ’αυτής ζωή.

Εάν εκ των ύμνων ουδέν προκύπτει, ως προς την φυσικήν κατάστασιν της σελήνης, όμως το υπ’αριθμόν 9 αποσπασμάτιον των Ορφικών οφειλόμενον εις τον Πρόκλον, λέγει τα εξής:

«Μήσατο δ’άλλην γαιάν απείρατον, ήντε σελήνην αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δε τε μήνην΄ η πολλά ούρε έχει, πολλά άστεα, πολλά μέλαθρα.».

(Εις Τίμαιον 4 ρ 283, 11 και βιβλιογραφίας 40, 470).

Δηλαδή

«απειργάσθη δε (μίαν) άλλην γην, άνευ περάτων, (σφαιρικήν), την οποίαν οι αθάνατοι ονομάζουν σελήνην, οι δ’άνθρωποι της γης, μήνην΄ η οποία έχει πολλά όρη, πολλάς πόλεις, πολλάς κατοικίας».

Εκ τούτων προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:

Α) Η σελήνη δεν είναι διάπυρος, όπως οι άλλοι αστέρες, αν και όπως είδομεν συγκαταλέγεται μεταξύ τούτων. Ομοιάζει προς την γην΄ συνεπώς δεν είναι και αυτόφωτος.

Β) Η επιφάνειά της λογίζεται ανάλογος της γιήνης. Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα είναι η μνεία των επ’αυτής όρεων. Αν δεν ηδύνατο να τα ίδωσι κατώρθωσαν όμως να δώσωσι μίαν σαφή και ορθήν ερμηνείαν του διαφορετικού φωτισμού των μερών του δίσκου της, ως οφειλουμένου εις το ανάγλυφον της σεληνιακής επιφανείας, που διμιουργεί σκιάς επ’αυτής.

Γ) Η σελήνη κατοικείται΄ συνεπώς η ζωή δεν υπάρχει μόνον εις την γην΄ και

Δ) Αφού η σελήνη, αν και ομοιάζουσα προς την γην, συγκαταλέγεται μεταξύ των άστρων, κατ’επέκτασιν δυνάμεθα να υποθέσωμεν, ότι οι Ορφικοί εθεωρούν ως άστρον και την γην.

Από «Τα Ορφικά» του Ιωάννου Πασσά


Απάντηση από Amadeus:

ωραίο το θέμα σου.

Θα ονόμαζα ότι περιγράφεις, μέρος μιας μεγάλης αρμονίας


Απάντηση από Last_Game:

Και μια εναλλακτική πρόταση για το μυστήριο της σελήνης.

Ελληνικός τίτλος: Εναλλακτική λύση 3

Ξένος Τίτλος: Alternative 3

Συγγραφέας: Leslie Watkins

Έτος Έκδοσης: τέλη 1970


Απάντηση από ALFA1970:

Προέλευση της Σελήνης

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με την προέλευση της Σελήνης. Συνοπτικά οι τέσσερις βασικότερες είναι:

(Α) Η Σελήνη αρχικά να ήταν ανεξάρτητος πλανήτης, που στην συνέχεια συνελήφθη από το βαρυτικό πεδίο της Γης. Αν και υπάρχουν επιχειρήματα που στηρίζουν αυτήν την θεωρία, στατιστικά, ένα τέτοιο γεγονός είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί λόγω της σχετικά μεγάλης μάζας της Σελήνης για δορυφόρο της Γης.

(Β) Γη και Σελήνη αποτελούσαν έναν ενιαίο πλανήτη, ο οποίος περιστρεφόταν γύρω από τον Ήλιο, βρισκόμενος, όμως, σε ρευστή κατάσταση. Με την πάροδο του χρόνου και καθώς τα βαρύτερα στοιχεία συσσωρεύτηκαν στον πυρήνα του πλανήτη ενώ τα ελαφρύτερα στην επιφάνεια του, λόγω της περιστροφής δημιουργήθηκε μια αστάθεια, με αποτέλεσμα το σώμα αυτό να αρχίσει να επιμηκύνεται μέχρι που διασπάστηκε σε δυο ξεχωριστά σώματα. Η θεωρία αυτή σήμερα θεωρείται απίθανη.

(Γ) Η Γη και η Σελήνη δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα στην περιοχή τους, από το ίδιο πρωταρχικό ηλιακό νεφέλωμα (όπως και οι άλλοι πλανήτες), αλλά από δύο διαφορετικούς πυρήνες. Το αδύνατο σημείο αυτής της θεωρίας είναι η διαφορετική σύσταση των δυο σωμάτων.

(Δ) Η Γη συγκρούστηκε με έναν πλανήτη της τάξεως μεγέθους του Αρη. Από τη σύγκρουση αυτή ένα κομμάτι του πλανήτη σχηματίστηκε η Σελήνη, η οποία δεσμεύτηκε ταυτόχρονα από το βαρυτικό πεδίο της Γης. Η θεωρία αυτή σήμερα είναι η επικρατέστερη σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν από τις αποστολές Απόλλων, κυρίως όμως από την αποστολή του Lunar Prospector.

Επιφάνεια και χημική σύσταση

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της σεληνιακής επιφάνειας είναι οι κρατήρες, οι οποίοι σχηματίστηκαν στο παρελθόν, κατά την πρόσκρουση μετεωριτών διαφόρων μεγεθών. Σήμερα έχουν χαρτογραφηθεί περισσότεροι από 30.000 κρατήρες με διάμετρο από ένα έως τριακόσια χιλιόμετρα. Τεράστια συγκέντρωση κρατήρων παρατηρείται στην αθέατη πλευρά του δορυφόρου μας. Επίσης, στη Σελήνη μπορούμε να διακρίνουμε όρη και οροσειρές, γεγονός που φανερώνει την έντονη, κατά το παρελθόν, εδαφολογική δραστηριότητα. Υψηλότερη κορυφή είναι το όρος Leibniz με υψόμετρο 8.000 Km. Σημαντικό μέρος του σεληνιακού τοπίου της ορατής πλευράς της Σελήνης καταλαμβάνουν και μεγάλες επίπεδες περιοχές, τις οποίες ονομάσαμε Θάλασσες ή Ωκεανούς, παρόλο που δεν περιέχουν ίχνος νερού. Φαίνεται πως έχουν σχηματιστεί από βασαλτική λάβα, κάτι που προκαλεί υποψίες για παλαιότερη ηφαιστειακή δράση. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί η Σελήνη δεν είναι σεισμικά ήρεμη, αφού δημιουργούνται σεισμοί τόσο στην επιφάνεια όσο και σε μεγαλύτερα βάθη.

Η χημική σύσταση του σεληνιακού εδάφους παρουσιάζει ομοιότητες με αυτού της Γης, ενώ, οι μέχρι τώρα έρευνες, δεν βρήκαν ενδείξεις μορφών ζωής, κάτι που άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ενδείξεις που έχουμε για την ύπαρξη πάγου νερού στους δύο σεληνιακούς πόλους, όπως προέκυψε από τις τελευταίες αποστολές στη Σελήνη. Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά της ανάκλασης ραδιοκυμάτων από την επιφάνεια των πόλων, όπως μετρήθηκαν από το δορυφόρο Clementine, είναι παρόμοια με αυτά ανάκλασης ραδιοκυμάτων σε πάγο. Οι ενδείξεις αυτές επανέφεραν το ενδιαφέρον του ανθρώπου για τη Σελήνη. Στην συνέχεια, δεδομένα και μετρήσεις από την αποστολή Lunar Prospector έδειξαν πως υπάρχουν σημαντικές ποσότητες υδρογόνου συγκεντρωμένες στους πόλους. Το υδρογόνο αυτό μπορεί να ανήκει σε υδάτινο πάγο. Μπορεί όμως και να προέρχεται από την απορρόφηση του ηλιακού ανέμου από το σεληνιακό έδαφος. Έτσι, αν και οι νέες μετρήσεις έδωσαν ισχυρότερες ενδείξεις για το θέμα της ύπαρξης πάγου στη Σελήνη, δεν επαλήθευσαν τις προηγούμενες παρατηρήσεις, και έτσι, το θέμα βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση. Ίσως το LunarSAT ρίξει λίγο φως...

Εξερεύνηση της Σελήνης: Γιατί;

Η επιβεβαίωση ύπαρξης πάγου στον δορυφόρο μας είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, καθώς θα έδινε το έναυσμα για την εφαρμογή σχεδίων που προβλέπουν την εγκατάσταση μόνιμης σεληνιακής αποικίας. Μια σεληνιακή βάση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση πολλών επιστημονικών πειραμάτων, θα επέτρεπε την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της σελήνης, θα προσέλκυε πρωτότυπες μορφές εμπορικών επενδύσεων (διαστημικός τουρισμός), ενώ η εμπειρία που θα απεκόμιζε η ανθρωπότητα θα ήταν πολύτιμη για την περαιτέρω εξερεύνηση και εξάπλωση στο ηλιακό σύστημα. Προφανώς, η τεχνολογία που θα αναπτύσσονταν, οπωσδήποτε θα χρησίμευε σε μια μελλοντική επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη Αρη. Για όλα αυτά βέβαια, η ύπαρξη νερού στην Σελήνη είναι το πρώτο και καθοριστικό βήμα, καθώς το νερό είναι απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση και την υποστήριξη κάθε ανθρώπινης παρουσίας.


Απάντηση από Plymouth1986:

Θεωρητικά η γη είναι κούφια. Μέσα υπάρχουν ολόκληροι πολιτισμοί. Μερικοί λένε ότι τα UFO δεν είναι από άλλους πλανήτες, αλλά προέρχονται από το εσωτερικό της γης. Στο τέλος του 17ου αιώνα προτάθηκε ότι το αέριο που βγαίνει από τις τρύπες στους πόλους είναι η αιτία του Βορείου και Νοτίου Σέλας. Ο Ιούλιος Βέρν έγραψε το 1864 το «Ταξίδι στο κέντρο της γης» περιγράφοντας την κούφια γη. Ο Μπάροους, γνωστός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, έγραψε αρκετά μυθιστορήματα σχετικά.Το 1869, ο Κύρος Ρίντ, αυτοαποκαλούμενος αλχημιστής, ίδρυσε θρησκευτική ομάδα και για σαράντα περίπου χρόνια έδινε ομιλίες και έγραφε άρθρα για το θέμα αυτό. Το 1913,Ο Γκάρντνερ δημοσίευσε το «Ταξίδι στο εσωτερικό της γης». Το 1964 ο Ναύαρχος Μπίρντ, εσωτεριστής και Ροδόσταυρος, δημοσίευσε βιβλίο για την κοίλη γη, και τα ΑΤΙΑ. Πέταξε με αεροπλάνο στον βόρειο πόλο το 1926 και στον νότιο πόλο το 1929. Περιέγραψε τις εισόδους στο εσωτερικό της γης, την ύπαρξη βλάστησης, ζώων και ανεπτυγμένου πολιτισμού.Άραγε όλα αυτά μπορεί να αληθεύουν; Η ιστορία αυτή ξεκινάει από τον 18ο αιώνα, τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν κάνει ακόμα σπορ τις φάρσες και την επιστημονική απάτη και όπου υπάρχει καπνός εκεί υπάρχει και φωτιά.


Απάντηση από anhamita:

Μήπως και την γη την φτιαξαν εξωγήινοι.............κ'αυτή κουφια ειναι.............ε δεν παμε καλα.............

Η Σελήνη δίνει γονιμότητα και ειναι απαραιτητος παραγων της ισσοροπιας της γής.

Η Σελήνη απομακρύνεται απο τη γη ...............κάποια μέρα λοιπον η ισσοροπια θα χαθει...........

Μήπως αγανάκτησε απο τους πιστεύωντες στην διαβολικη φύση της..............

Αν δεν σου λειψει κατι δεν το εκτιμας!

Μήπως να φωνάξουμε τους εξωγήινους να την κρατησουν πλησιον ?

Η απομάκρυνση της σεληνης σημαινει αλλαγή της ελκτικής δύναμης της γης..........


Απάντηση από Aigaionas:

ανατριχιασα κι εγω

απ τις κρυαδες σας

ωστε τεχνητο σωμα ε

αυτο σε πια πτηση το ανακαλυψατε?


Απάντηση από ROMFA1A:

Συγγνώμη, ξέχασα να γράψω παρακαλώ. Παρακαλώ.


Απάντηση από ROMFA1A:

Ντροπή 5. Αφού το λέει ο ΜΕΓΑΣ Ελ-Σαλβαδόρ-προφεσόρ-of shore, στο 1, εσύ αμφιβάλεις;


Απάντηση από megane34:

Τι είναι η Σελήνη; Κούφια; Να σε καλά με έκανες και γέλασα!


Απάντηση από monhmazisou:

http://www.youtube.com/watch?v=9vv41yHto4U sth selhni den exei patisi an8ropos oti kai na akoute -kante thn ereuna sas kai 8umi8ite oti ola ginonte skopimos gia na mhn antilif8i tpt o mesos an8ropos...nea taxi pragmaton eftase ..ksupniste,kai ma8ete pios kai ti vriskete piso apo ola auta kai mhn pisteuete oti exwginos politismos asxolite me mas KSUPNISTE ....deito to zeitgeist the movie kai an den gnwrizete analutika peri amerikanikis politikis na to ereunisete exontas sto mualo sas ti ginotane thn epoxh ekeinh sthn amerikh epoxh kennedy ktl ..kalh epitixia sths ereunes sas osoi asxoli8ite.8a ekplagi polus kosmos dysaresta ....


Απάντηση από SEIR1OS:

Παμελα να σε καλα,ανατριχιασα και παλι.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ


Απάντηση από deleteduser:

DON WILSON - "TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ"

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΕ Η ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΩΡΙΑ, ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΚΙ Ο,ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΦΑΙΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ.

ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΙΧΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΛΟΓΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠ΄ ΤΗ ΓΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΦΑΡΟΥΚ ΕΛ ΜΠΑΖ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ, ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΟΤΕ Τ΄ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΕΛ ΜΠΑΖ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΠΩΣ Η ΝΑΣΑ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ; ΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ Σ΄ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ.

Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ UFO ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ, ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ Σ΄ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ UFO.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ UFO ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ. ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ UFO ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΔΥΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤ΄ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΖΙΝ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΤΣΕΡΜΠΑΚΩΦ.

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ. Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΡ. ΣΑΜ ΟΥΙΤΚΟΜΠ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΖΕΤ (ΤΗΣ ΝΑΣΑ) ΚΙ ΕΝΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΟΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΣΕΛΗΝΗ, ΣΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΝΩΕ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

OΙ ΒΑΖΙΝ ΚΑΙ ΣΤΣΕΡΜΠΑΚΩΦ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ: Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΛΟΓΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΥΛΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ Μ΄ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Σ΄ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Σ΄ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ. ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΡΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ. ΜΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΦΘΟΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ;

H ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΨΥΧΡΟ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Σ΄ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ Ή ΨΥΧΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ. ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΜΕ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΕΣΤΑΝΑΝ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΛΑΒΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ Τ΄ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΟΝ ΠΥΡΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΡΥΩΣΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΩΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΣΕ. ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ή ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΣΕ ΑΝΕΠΑΦΗ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ, ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΑΛΛΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ. ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΪΝΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΞΗΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΣΤΑ 1973, ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SPACEFLIGHT ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Τ΄ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑΝ. Ο ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΟΥΝΑΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΥΡΩ ΑΠ΄ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΙΝ 12.600 ΕΤΗ. ΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΥΝΑΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΩΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Σ΄ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΒΟΩΤΗΣ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΟΥΝΑΝ. ΚΑΙ Ο ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ν΄ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ:

ΑΡΧΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ: ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΕΨΙΛΟΝ ΒΟΩΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ. ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. Ο ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΡΕΙΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ. Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ. ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ. Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΝΤΡΑΝΤΡΙΤΖ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΑΣΙΜΩΦ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ΄ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Μ΄ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ Ν΄ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΓΗΪΝΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΙΩΝΩΝ. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΥΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΠΩΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΙΝ 12.600 ΕΤΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΜΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠ΄ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 11.500 ΚΑΙ 13.500 ΕΤΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.»

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη PAMELA8 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

ειναι τεχνητο σωμα φιλε ....

τωρα το εμαθες ?

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη el_profesor ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.