Συζητήσεις - 7 ΑΡΧAΓΓΕΛΟΙ
Χρήστης: deleteduser
Θέμα: 7 ΑΡΧAΓΓΕΛΟΙ
Ημερομηνία: 16/11/08 12:05

πόσοι από εμάς γνωρίζαμε πως οι αρχάγγελοι δεν είναι 2 αλλα 7?

Η απορία μου πάνω σε αυτό είναι πως τους διαλεγμένους του θεού ο άνθρωπος τους χώρισε?

Οι Αρχάγγελοι είναι οι Μεγάλες Εκείνες Οντότητες, οι οποίοι κατέχουν ολοκληρωτικά τις Θεϊκές Δυνάμεις και υπάρχουν για να πραγματοποιούν την θέληση τους και να ακτινοβολούν το Φως, τη Δύναμη και την Αγάπη τους, στους κόσμους της δημιουργίας τους.

Με τη δημιουργία κάθε πλανητικού συστήματος μέσα στον γαλαξία, 7 Αρχάγγελοι με τα Θεία συμπληρώματα τους, εξέρχονται για να γίνουν οι Προστατευτικές Παρουσίες όλων των Αγγελικών Υπάρξεων, ολόκληρης της ανθρωπότητας και κάθε στοιχειώδους , το οποίο αναζητάει να εξελιχθεί σε οποιονδήποτε πλανήτη του ηλιακού αυτού συστήματος.

Στο δικό μας σύστημα ήρθε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μαζί με άλλους 6 Αρχαγγέλους - Ιοφιήλ, Χαμουήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ, Ουριήλ και Ζακχιήλ. Αυτοί οι Αρχάγγελοι αποτελούν την φρουρά όχι μόνο της Γης αλλά και των άλλων 6 πλανητών, όπως και των 7 Εσωτερικών Σφαιρών που αποτελούν τους «Ουρανούς» για τη Γη.

Μαζί τους ήρθαν αναρίθμητες λεγεώνες Αγγελικών Υπάρξεων , οι οποίες ήρθαν με μοναδικό σκοπό , να εκπληρώσουν την θέληση των Αρχαγγέλων, των οποίων η θέληση είναι ταυτόσημη με την θέληση του Θεού.

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη NAI_LEME ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.


Απάντηση από deleteduser:

ΦΙΛΕ ΤΕΙΡΕΣΙΑ

ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΩΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ,,,,,,,,,,,,,

ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ?????????????????

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη TRISMEGISTOS ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από Tiresias:

Opa tis. Pou phge h apanthsh mou?

Kalos tis xristianikofasistikes taktikes

Xairomai pou tis sbinete

arxizete na me fobaste.......

skoulikia


Απάντηση από nikos_salonica:

Άγγελοι,Αρχάγγελοι,Χερουβείμ,Σεραφείμ,Θρόνοι,Κυριότητες...Όποιος ασχοληθεί με την θρησκεία μας ,θα μάθει πολλά ακόμα.


Απάντηση από deleteduser:

ΨΙΤ ΦΛΙΤΑΡΙΣΜΕΝΕ

ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ, Π.Χ ΒΙΒΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη TRISMEGISTOS ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

tiresia exoume para poles apostoles kai omades xristianon kai mono ekei kato kai pragmatika vohthane oso den vohthas esy kai ta fintanakia oi omoioi sou, simperilamvanoumenon kai ton kraton pou ayth pote den exoun kanei tipota apolitos.

O PAPAS POU ME PANTREPSE EINAI EKEI TORA KAI MAXETE. TO ONOMA TOU ELPIDIOS

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη flintstone ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

Ο Μιχαήλ Αρχάγγελος θεωρήθηκε από τους Ιουδαίους Προστάτης του Ισραήλ, από τους Χριστιανούς Προστάτης του Νέου Ισραήλ ,δηλαδή της Εκκλησίας του Χριστού και στα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας Προστάτης του Αυτοκράτορα και ταυτόχρονα Προστάτης του βυζαντινού στρατού ως Αρχιστράτηγος των ουρανίων στρατιών , των αγγέλων.

Από τον 5ο , ίσως και από τον 4ο μ.Χ. αιώνα, άρχισαν οι φιλόθρησκοι Χριστιανοί να αφιερώνουν ναούς στους αγγέλους.

Σύμφωνα με την παράδοση ο Μέγας Κωνσταντίνος ίδρυσε στην Κωνσταντινούπολη το <<Μιχαήλιον>> ιερό αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Στη Μικρά Ασία και συγκεκριμένα στις Χώνες της Φρυγίας , κοντά στις αρχαίες Κολοσσές, όπου ο Αρχάγγελος Μιχαήλ πραγματοποίησε μέγα θαύμα, <<Το εν Χώναις θαύμα>> , ιδρύθηκε λαμπρότατος ναός αφιερωμένος στη χάρη Του , στον οποίο επραγματοποιούντο πολλά θαύματα.

Σε ολόκληρη τη Μικρά Ασία , με εστία τη Φρυγία , οι πιστοί ευλαβούντο πολύ τους αγγέλους και ιδιαίτερα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ , έφθασε δε μια μερίδα , τον 4ο μ.Χ. αιώνα, να απονέμει στους αγγέλους λατρευτική προσκύνηση.

Έτσι αναφάνηκε εκεί η αγγελολατρία που οι οπαδοί της , οι αγγελικοί , λάτρευαν τους αγγέλους , αντί να τους απονέμουν τιμητική μόνο προσκύνηση.

Η Εκκλησία με τη Σύνοδο της Λαοδικείας το 363 μ.Χ. καταδίκασε ως αίρεση την αγγελολατρία με το 35ο Κανόνα της και τους αγγελικούς ως αιρετικούς. Διακήρυξε δε, ότι μόνο στο Θεό αρμόζει λατρεία , ενώ στους αγγέλους και τους αγίους απονέμεται τιμητική μόνο προσκύνηση.

Απόηχος του μεγάλου σεβασμού των Χριστιανών της Μικράς Ασίας προς τους αγγέλους και ιδιαίτερα προς τον Αρχάγγελο Μιχαήλ έφθασε στη Σύμη.

Η Σύμη μικρό, ορεινό και άγονο νησί στο στόμιο του Κόλπου της Σύμης , που περιέχεται μέσα στον ευρύτερο κόλπο της Δωρίδας, στα ΝΔ παράλια της Μ. Ασίας σαν προέκτασή της , αποτελούσε ανέκαθεν ένα ενιαίο χώρο, οικονομικό και πολιτισμικό , με την απέναντί της μικρασιατική παραλιακή ζώνη, τα Πέρα, έχοντας μαζί της εμπορικές ανταλλαγές υλικών αγαθών και πολιτιστικές αλληλεπιδράσεις .

Ως εκ τούτου, η Σύμη, καθώς είχε πυκνή επικοινωνία με τη Μ.Ασία , ενστερνίστηκε τον μεγάλο σεβασμό των εκεί χριστιανών προς τους αγγέλους και μάλιστα προς τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Οι Συμιακοί , θαλασσινοί στην πλειονότητά τους , στο πρόσωπο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ είδαν τον ταχύτατο και αποτελεσματικό Προστάτη τους στους κινδύνους της θάλασσας και της στεριάς, τον φερέγγυο Μεσολαβητή προς τον Θεό για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τον πρόθυμο Παραστάτη και Φύλακά τους στον δρόμο της ζωής τους.

Δεν είναι λοιπόν να απορούμε , γιατί οι Συμιακοί ίδρυσαν στη Σύμη 9 ναούς (2 Μόνες και 7 εξωκλήσσια), όσα και τα τάγματα των αγγέλων και τους αφιέρωσαν στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη flintstone ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από xristoskargr:

Αγαπητοί φίλοι μια και καταπιαστήκατε με το θέμα των αγγέλων,ρίξτε μια ματιά και στη Βικιπαίδεια,νομίζω ότι θα βοηθήσει κυρίως όσον αφορά την προέλευση και την θρησκεία που πρώτη ενέταξε τους αγγέλους στις αρχές της.Μόνο μίαπαρατήρηση,όλοι οι άγγελοι έχουν ονόματα εβραϊκα πλην ενός του εωσφόρου που έχει Ελληνικό και η κατάληξή του μας είναι γνωστή.Αυτά τα ολίγα,φιλικά Χρήστος


Απάντηση από odyseas1:

κοιτα να δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυρ θεματογραφε ολοι αυτοι που ειπες μου θυμιζουν τον στρατο του bush με τους στρατηγους και τους στρατιωτες


Απάντηση από odyseas1:

καλησπερααα

νικολακη σταματα μας πηραν στο ψιλο.

Ξερω ξερω δεν ειναι δικα σου αυτα τα αντιγραφεις


Απάντηση από stone:

Καλους κρασους νικουλακη


Απάντηση από nikos_salonica:

Παραβλέπω τα σκουπίδια,και συνεχίζω για όσους θέλουν να μάθουν :

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ένας από τους ανυπολόγιστους και απροσμέτρητους αγγέλους. Το όνομά του σημαίνει «ήρωας του Θεού» και είναι ένας από τους λίγους αγγέλους που ονοματίζονται στην Αγία Γραφή.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ο άγγελος που εμφανίστηκε στο προφήτη Δανιήλ. Στην γυναίκα του Μανωέ, και της αναγγέλλει πως θα γεννήσει τον Σαμψών. Στον Ιωακείμ και την Άννα, και τους αναγγέλλει πως θα γεννήσουν την Παναγία. Στον ιερέα Ζαχαρία, πως θα γεννήσει τον άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Αυτός ήταν που έτρεφε με ουράνιο άρτο την Παναγία, μέσα στα Άγια των Αγίων, αλλά ήταν και ο άγγελος που έφερε το χαρμόσυνο μήνυμα στην Παναγία περί της γεννήσεως του Ιησού Χριστού. Αυτός καθησύχασε τους φόβους του Ιωσήφ. Αυτός παρουσιάστηκε στους βοσκούς. Αυτός είπε στον Ιωσήφ, να πάρει την Μαρία και το βρέφος και να φύγει στην Αίγυπτο και ύστερα από καιρό, να επιστρέψει στη γη του Ισραήλ. Αυτός υπηρέτησε μέχρι τέλους το μυστήριο της ενσάρκου οικονομίας του Θεού Λόγου.

Στα νεώτερα χρόνια στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου, στις Καρυές του Αγ. Όρους εμφανίστηκε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ σε έναν μοναχό και μπροστά στην εικόνα της Παναγίας άρχισε να ψάλλει το «Άξιον Εστί». Του μοναχού του άρεσε αυτός ο ύμνος, αλλά στεναχωρέθηκε γιατί θα το ξεχνούσε. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως με το δάχτυλό του χάραξε τον ύμνο πάνω σε μαρμάρινη πλάκα. Έτσι η εικόνα της Παναγίας ονομάστηκε «Άξιον Εστί» και υπάρχει μέχρι σήμερα η θαυματουργική αυτή εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» υπενθυμίζοντάς μας ότι η ύπαρξη των αγγέλων είναι μία πραγματικότητα, καθώς και ο ίδιος ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ τιμάται από την Ορθόδοξη εκκλησία στις 26 Μαρτίου, στις 13 Ιουλίου, καθώς επίσης και στις 8 Νοεμβρίου, μαζί με τον Μιχαήλ (η Σύναξη αυτών).

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Ο αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο μόνος που ονομάζεται αρχάγγελος κατά την Αγία Γραφή. (Ιούδας 9) Επίσης ονομάζεται «ένας των πρώτων αρχόντων» και «άρχων». (Δανιήλ 10:13, 21) Το όνομά του σημαίνει «Ποιος Είναι Όμοιος με τον Θεό;»

Πιστεύεται ότι ήταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εκείνος ο άγγελος ο οποίος εμφανίζεται στις Εβραϊκές Γραφές (Παλαιά Διαθήκη), και μάλιστα από τις πρώτες στιγμές δημιουργίας του κόσμου. Ήταν εκείνος που ανήγγειλε στον Αβραάμ την ανάγκη θυσίας του γιου του, Ισαάκ και ο οποίος στη συνέχεια την απέτρεψε. Επίσης ο Μιχαήλ ήταν εκείνος που οδήγησε το λαό του Ισραήλ στη φυγή από την Αίγυπτο.

Στην Καινή Διαθήκη, αυτός είναι που θα αναγγείλει τη δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού και την αρπαγή της εκκλησίας Του. (1 Θεσσαλονικείς 4:16-17) Εμφανίζεται προφητικά να ηγείται στρατιάς αγγέλων σε πόλεμο στον ουρανό, κατά «του μεγάλου Δράκοντα, του αρχαίου φιδιού, του Σατανά» και των αγγέλων του, όπου υπερισχύει ο Μιχαήλ και τους ρίχνει στη γη. (Αποκάλυψη 12:7-9)

Εικονογραφία

Ο Αρχάγελλος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάζονται συνήθως με σπαθί ή σκήπτρο στο δεξί χέρι, σύμβολο της εξουσίας που τους χάρισε ο Θεός. Στο αριστερό χέρι κρατούν πολλές φορές μια σφαίρα που συμβολίζει τον κόσμο.

Εορτασμός

Κατά την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία, αποτελούν μαζί με τον Γαβριήλ το δεύτερο από τα εννιά τάγματα ασωμάτων και εορτάζονται στις 8 Νοεμβρίου.

Αρχάγγελος Ραφαήλ

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ένας από τους αγγέλους σύμφωνα με την χριστιανική θρησκεία. Το όνομά του σημαίνει «Ο Κύριος θεραπεύει» και είναι ένας από τους λίγους αγγέλους που ονοματίζονται στην Αγία Γραφή.

Η παρουσία του Αγγέλου Ραφαήλ, φαίνεται στο βιβλίο του Τωβίτ η Τωβίθ όταν απεστάλη από τον Θεό να θεραπεύσει, αυτόν από της ασθενείας του, λέγοντας στον γιο του Τωβία τι να κάμει. Επίσης θεράπευσε την Σάρρα τη θυγατέρα του Ραγουήλ από ένα δαιμόνιο ονόματι Ασμοδαίος . Όπως φαίνεται ο Άγγελος Ραφαήλ είχε την αρμοδιότητα ή η το χάρισμα απο Θεό να θεραπεύει. Δια τούτο και η ονομασία του είναι «Ο Κύριος θεραπεύει».


Απάντηση από Filivos:

Μr. Sinnero 1,

Καλα σου λεει ο Παμμεγιστος διαβασε μυθολογια.

Ειναι ενορατικη η Ελληνικη Μυθολογια γιατι ειναι λογικη.

Ακου με!!

Φιληβος

(ειπες θα μας καλεσεις...ακομα περιμενουμε!!)


Απάντηση από deleteduser:

ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΣΙΝΝΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 10,000 Π.Χ

ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΡΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη TRISMEGISTOS ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

Δλδ 49 μας προτρέπεις να διαβάσουμε κάτι που αποκαλείς μύθο. Ωραία...............

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη sinner01 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη TRISMEGISTOS ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από SYMPANTIKOS:

Τρις σκεψου λιγο αυτα που εγραψα φιλε!!!

ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ


Απάντηση από deleteduser:

ΟΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη TRISMEGISTOS ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από stone:

χαχαχαχαχ .Αντε παλι αντιγραφη και σε αρχαγγελους χαχα>ωραιο συμπαν .Τους πλανητες οι ασχετοι αρχαγγελους τους ονομασαν?χαχαχαχ


Απάντηση από deleteduser:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη TRISMEGISTOS ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από SYMPANTIKOS:

Ας αρχισουμε!!!

1)Αρχαγγελος-Μετατρον - Ταγμα - Χαιοθ Χα Καντεςαρχων κινητου πλανητη!!!

2) >> - Ρατζιηλ - > > - Οφανιμ

3) >> - Τζαφκιηλ - >> - Αραλιμ αρχων του Κρονου

4) >> - Τζαντκιηλ - >> - Χασμαλιμ αρχων του Δια

5) >> - Καμαηλ - >> - Σεραφιμ αρχων του Αρη

6) >> - Ραφαηλ >> - Μαλαχιμ αρχων του Ηλιο

7) >> - Χανιηλ >> - Ελοιμ αρχων της Αφροδιτης

8) >> - Μιχαηλ >> - Μπενι Ελοιμ αρχων του Ερμη

9) >> - Γαβριηλ >> - Χερουβιμ αρχων της Σεληνης

10) >> - Σανταλφον >> - Ασιμ αρχων της Γης

Σε Εβραικα κειμενα του Israel Regardie


Απάντηση από filokion:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ

ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΕΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ


Απάντηση από nikos_salonica:

Αντιγράφω από την ΠΑΠΥΡΟΣ-ΛΑΡΟΥΣ-ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ :

Αρχάγγελοι (Εκκλ.),ονομασία ανώτερων λειτουργικών πνευμάτων.Στο τάγμα των Αρχαγγέλων αναφέρονται ο Μιχαήλ (Α' Θεσσ. 4,16.Ιούδ. 9.Αποκ. 12,7) και ο Γαβριήλ (Λουκ. 1,19).Σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση(Ιωάννου Δαμασκηνού.Έκθεσις Ορθοδόξου Πίστεως 2,3.PG 94,873), οι Αρχάγγελοι αποτελούν το δεύτερο από τα εννέα αγγελικά τάγματα.


Απάντηση από arkas50:

ΑΓΑΠΗΤΕ (ΝΑΙ ΛΕΜΕ )Πραγματι πολλοι ανθρωποι σημερα οταν διαπτατουν ενα αγκλημα (ατοπιμα )

ζητουν να τους χορηγηθει ψυχιατρος για να αποδειξει οτι κατα την διαπραξη του εγκληματος αυτοι ειχαν απωλεσει την συνειδηση τους .

Αυτο ειναι ενα δικαιωμα καθε κατηγορουμενου κατω απο (ανθρωπινη επικουρια )νομοθεσια εννοω .

Αν εσυ το χρειαστεις αυτο το δικαιωμα εγω θα συνηγορισω υπερ σου.

Αλλα δεν σου εμπιστευωμαι ουτε γραμμα διαβασμενο


Απάντηση από sven_2:

Έχω την αίσθηση ότι πολύς κόσμος όταν μιλά μπροστά σε έναν υπολογιστή

Ξεχνά ότι πίσω από το απρόσωπο αυτό μηχάνημα, υπάρχουν άνθρωποι


Απάντηση από deleteduser:

Αν και έχετε ξεφύγει μερικοί άλλη απορία έχω και όχι αυτά που γράφεται ! Και στην απορία αυτή μονο αυτοί που έχουμε την ίδια πιστοί θα μπορέσουν να μου απαντήσουν οποτε θα απαντώ μονο εκεί που πρέπει! Καλο μεσημέρι!

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη NAI_LEME ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

Μα 3 απο τους αρχαγγελους αυτους ειναι του πολεμου ! ολα ειναι γραμμενα!

δεν μπορουνε σε κατι που εχει γραφτει να το αλαξουν οι αγγελοι!

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη NAI_LEME ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

δηλαδη θεματογραφε

με την λογικη που διατυπωνεις το θεμα σου δεν θαπρεπε να γινωνταν πολεμοι , πεινες καταστροφες κ.τ.λ.π

αφου ολο το συμπλεγμα αγγελων αρχαγγελων κ.τ.λ.π

μας προστατευουν απο τα ασχημα πραγματα τησ ανθροπωτητας!

αραγε πως αποδικνυεις εσυ την υπαρξη τους ?

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη toxovolos ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από arkas50:

Εγω φιλτατε (ναι λεμε )

Δεν λεω οτι ειμαι πιο σωστος απο εσενα η απο καποιον αλλον Αλλα καταμαρτυρω της ανθρωπινες ιδιοτητες .

Αν εσυ αισθανεσε ηλεκ σκουπα η φουρνος μικροκυματων μπορεις να νοιωθεις οπως θες αυτο δεν ομως προβλεπετε στο ανθρωπινο ειδος

Αλλα εσυ μπορεις να νοιωθεις ετσι ακομα και μπουλτοζα μπορεις να νοιωθεις

Αυτο δεν ειναι ανθρωπινη αρετη ουτε χαρισμα


Απάντηση από stone:

γιες μαν το βρηκες .με εχει φαει η μοναξια και τρεχωχαχχα.Καλα το ειπα απ την αρχη οτι εισαι μεγαλος χαχαχα.Γιες μαν παρε τους αγγελους και κανε τους οτι θελεις φιλεμ.εσυ ανεβασες το ποστ οχι εγω.Αν δεν θελεις κρισεις και θελεις κηρυγμα στον αμβωνα .Μονο εκει και χωρις αντιλογο την βρισκεις φαινεται.


Απάντηση από stone:

ααα οκ φιλεμ αρκα συμφωνουμε.


Απάντηση από arkas50:

Αγαπητε στοουν αυτο που σου απαντησα ερμεινευεται ως εξεις .\

Η παιρνω την ευθυνη τω πραξεων Εγω ως δραστης τουτων η τις χρεωνω σε αλλους αγγελλους οι δαιμονες .

Δυστυχως εγω νοιωθω αρκετα (αυταρκης συνειδησεως )και γι αυτο επιμενω σε αυτο .

Αν εσυ στερεισε αυτου του αγαθου της (συνειδησης.....) δεν εχω εγω ευθυνη

Ο δικος μου ποιητης με εποιησε με συνειδηση

Δεν ξερω αν αυτος ειχε ?? αλλα εμενα μου εδωσε αρκετη


Απάντηση από deleteduser:

Ποιος δεν έχει άποψη ρε? που τρέχεις πίσω από όλους να κανεις εσύ την πλύση εγκεφαλου επειδή από ότι βλέπω εσύ και ο αρκάς είστε πολύ μονοι στα πιστεύω σας και προσπαθείτε να πείσετε κάποιους!Οποτε αφήστε την φιλοσοφία την δικη σας για τον εαυτό σας και εδώ γράφεται μονο την άποψη σας και όχι να προσπαθείτε να βγάλετε τους άλλους λάθος και εσείς είστε οι σωστοί!

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη NAI_LEME ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από stone:

Γιατι σιν?που?


Απάντηση από deleteduser:

Στόουν είσαι εντελώσ οφσάιντ......

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη sinner01 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από stone:

Μα και εγω φιλεμ αρκαδικε.Εγω απλα μιλω γι αυτους που δεν εχουν αποψη και τρεχουν πισω απο αποψεις αλλων.βεβαιως οι αποψεις σου ειναι προσωπικα δικες σου και εγω μελετω ολες τις αποψεις οχι για να τις δεχτω απλα για να τις γνωριζω.Η γνωση κανει παντα καλο απ οπου και ανπροερχεται σαν γνωση και συγκριση.Ειναι απλο.Η συγκριση κουνα αυτο το ρημαδι που λεγεται εγκεφαλος χεχεχε


Απάντηση από arkas50:

αγαπητε στοουν η αποψη σου με αφηνει παγερα αδιαφορο

εγω ειπα ...............οτι κανω η δεν κανω καλως η κακως το κανω με απολυτα δικη μου ευθυνη και υπευθυνος ειμαι εγω ναι κανενας αλλος

Φιλτατε στοουν


Απάντηση από arkas50:

αγαπητε στοουν η αποψη σου με αποψη σου με αφινει παγερα αδιαφορο

εγω ειπα ...............οτι κανω η δεν κανω καλως η κακως την απολυτη ευθυνη εχω εγω και κανενας αλλος

Φιλτατε στοουν


Απάντηση από arkas50:

Δεν θέλω να ελέγχω κανέναν , και ούτε να με ελέγχει και κανένας

συ ειπας τουτο σβεν οχι εγω


Απάντηση από stone:

Καπου σε καποιο σημειο γιεςμαν εχουν μαζευτει ολοι αυτοι οι φοβεροι και τρομεροι εξουσιαστες ψυχων που λεγοντε ιερατεια .Τι κανουν εκει?μελετουν τον τροπο να μην χασουν την εξουσια και την οικονομα τους .Διοτι αυτοι ολοι κανουν ταχα πως εχουνδιαφορες ενω στην ουσια ειναι ολοιδιοι.Βλεπουν ομως οτι τα καθε λογης ποιμνιοστασια αρχισαν να ξυπνουν.δεν βελαζουν οπως πριν.Ετσι μπροστα στην πρεμουρα της απωλειας προσπαθουν να βρουν τον τροπο να ξανασυγκεντρωσουν τους απολελυμενους κατα την αποψη τους οπισθεν στο παραπηγμα.Αυτη ειναι η προσπαθεια τους και φυσικα δεν υπολογιζουν κανενα κοστος.Κανενα κοστος το τονιζω.


Απάντηση από sven_2:

Άκου να δεις κάτι φίλτατε Αρκα για να το ξεμπερδέψουμε μια και καλή έτσι

Σου είπα κάτι και τέλος, δεν σου έκανα έλεγχο εγώ ούτε έχω σκοπό και ποσώς

Με ενδιαφέρει το τι κάνεις εσύ στην προσωπική του ζωή και ο καθένας

Το κατάλαβες αυτό?

Το να μπαίνεις και να με ρωτάς προκλητικά αν αυτά που λέω τα πιστεύω

Αυτό όμως με αφορά και δεν το ανέχομαι το κατάλαβες και αυτό?

Και για αυτό έγραψα την άποψη μου οκ?

Αν δεν θες κουβέντα δεκτό αυτό μην ξανααπαντάς σε εμένα

Οι ερυνειες και οι ευμενηδες ειναι δικη μου υποθεση και οχι του η των θεων σου

Για οτι κανω η δεν κανω καλως η κακως την απολυτη ευθυνη εχω εγω και κανενας αλλος

Φιλτατε σβεν

Αυτά όμως δεν μου αρέσουν καθόλου φίλτατε

Υπονοείς ότι σε έλεγξα λοιπόν στην προσωπική σου ζωή και μου τα αποδίδεις?

Διακρίνω τάσεις επιθετικότητας φίλτατε ,για αυτό τα λέω έτσι

Αν πάλι κάνω λάθος συγγνώμη που προέβηκα και σε διάλογο μαζί σου

Δεν έχω τέτοιες προθέσεις αυτού του είδους αντιπαραθέσεων

Δεν θέλω να ελέγχω κανέναν , και ούτε να με ελέγχει και κανένας

Απλά τα πράγματα λοιπόν φίλτατε

Δεν σου ζήτησα να μου αποδείξεις λοιπόν τίποτα η κάνω λάθος?


Απάντηση από arkas50:

21 αυτο ειναι μια προοδος


Απάντηση από arkas50:

Παντως φιλε που λες για πολλους αν υπηρχαν 7 φυλακες αγγελλοι σιγουρα ενα θα σε προστατευε απο το ατοπιμα να παρεις την ευθυνη της καταφασης για πολλους


Απάντηση από deleteduser:

19.πες πως είναι αλλωνών κείμενα πες πως είναι 100-200 χρονων

πως γνωρίζανε για το σήμερα?

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη NAI_LEME ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από deleteduser:

Προσωπικές εμπειρίες ναι έχω χωρίς αποδείξεις και πολλά που λένε πιστεύω χωρίς να ψάχνομαι για αποδείξεις!

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη NAI_LEME ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από stone:

Γεςμαν ισως να γνωριζεις οτι η λεγομενη αποκαλυψη ειναι εργο παρανοικου γεροντος αν δεχτουμε οτι ο Ιωαννης την εγραψε .Διοτι ο καθ ενας τοτε εβαζε κατω απο τα κειμενα του να υπογραφει οποιον ηθελε.Αν λεγω αν δεχτουμε οτι την εγραψε ητο τουλαχιστον 100 ετων.Βγαλε συμπερασματα.Επισης θα ηθελα να σου πω οτι την αποκαλυψη την περιελαβαν στον κανονα τον εκκλησιαστικο μετα απο μεγαλες διαφωνιες και διαμαχες.Δεν το ηθελαν στα ιερα ας πουμε κειμενα .Η αποκαλυψη φιλεμ ειναι δημιουργημα για να προκαλει τρομο στους ποιμνιτες.Ετσι οι αρχιποιμνιτες εξουσιαζουν μεσω φοβου.Παλαια κολπα αυτα.


Απάντηση από arkas50:

Αγαπητε φιλε ( ναι- λεμε )

Σοβαρος λεγεται αυτος που εχει βαρος ο λογος του. Διλαδη αυτο που μας λεει οτι τεκμαιρεται

αληθως .

Εγω λοιπον σε ερωτω αρχετα με το τι πιστευεις αυτα που λες απο που τεκμαιρωνται

που σημενει ...Μπορεις να τα αποδειξης???


Απάντηση από deleteduser:

πιστεύω πως υπάρχουν για τον καθένα μας μονο που αν ανοίξεις stone τις αποκαλύψεις του Ιωάννη θα δεις πως μιλάει για πεινα πόλεμο κτλ που σημαίνει τα παιδάκια που πεθαίνουν είναι γραφτώ και επίσης πιστεύω πως και αυτοί γίνονται άγγελοι !

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη NAI_LEME ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από arkas50:

Για οτι κανω η δεν κανω καλως η κακως την απολυτη ευθυνη εχω εγω και κανενας αλλος

Φιλτατε σβεν


Απάντηση από arkas50:

Ναι σβεν πολλες φορες αλλα οπως λεμε λαικα την σκαπουλαρα ανευ αγγελλων και αρχαγγελλων

Και εχω κανεις πολλες μαλακιες χωρις την βοηθεια των διαβολων και τριβολων.

Οι ερυνειες και οι ευμενηδες ειναι δικη μου υποθεση και οχι του η των θεων σου


Απάντηση από sven_2:

Δεν κινδύνεψες στην ζωή σου Αρκά?

Αν είναι αλήθεια φίλε σου εύχομαι πάντα έτσι

Αλλά τι εννοείς να μου αποδείξεις , και να σου αποδείξω?Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.