Συζητήσεις - 14 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Χρήστης: E60X0S
Θέμα: 14 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Ημερομηνία: 18/03/13 01:11

1)ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

- ΟΙ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1824. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ 2000. ΤΟ 1841 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΟ 55% ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 48, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ή ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ. ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ. ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ, ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.

2)ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ;

- ΒΕΒΑΙΩΣ. ΤΟ 1928 ΑΝΟΙΞΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ.

3)Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ;

- ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ.

4)ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

- 94% ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ 94% ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

5)ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-(KIΣ);

- ΟΙ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1890 ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, 250 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΚΙΣ). ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΑΣΚΑΝΑΖΙ. ΤΟ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΚΑΝΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ.

ΤΟ 1920 Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΜ", ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΚΙΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

6)ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ "ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΟΥΜΕ;

- ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΚΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΟΜΗ. ΣΤΟ ΚΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ.

7)ΕΝΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...;

- ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, Ή ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΙ, ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΙ. ΤΟ 1996 ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ.

8)ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ "OFF SHORE" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

- ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΣ. ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΠΑ 23%, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 35%, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

9)Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ;

- ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ; ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ; ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ; Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΑΠΛΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΧΕΙ "ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ" ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΟΙ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

10) ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΤΟ ΚΙΣ;

- 11 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Α' ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

11)ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;

- ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ! ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ! ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. ΒΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΡΑΒΟ; Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΟ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;

12)ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

- ΒΕΒΑΙΩΣ! Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΙΔΙ" ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΩΡΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ;;;

13) ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ;

- ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ. ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΩΝΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ; ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ.

14)ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ;

- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΙΣ. ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2% ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ; ΚΑΙ ΛΕΝΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ; Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΧΕΙ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΚΙΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ: Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

*OΡΙΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Ν.2572-98 S 1 - 10.

- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΖΟΟ.GR;
Απάντηση από MENANDR0S:

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ! ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ; AΙΣΧΟΣ!

Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;

Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ως Πρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.

Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Ως γνωστόν, κάθε νέο έτος τα ΦΕΚ αρχίζουν την αρίθμησή τους από το Νο1 και τη συνεχίζουν αυξητικά έως τη λήξη του χρόνου, για να ξεκινήσουν πάλι από τον αριθμό 1 την επόμενη χρονιά.

Η διορισμένη κυβέρνηση Ράλλη (η δοσίλογη) παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944, η δε παραίτησή της δημοσιεύθηκε στο 242 ΦΕΚ με το Διάγγελμα του τότε «Προέδρου της Κυβερνήσεως Δ. Ράλλη προς τον Ελληνικόν Λαόν». Αυτό ήταν και το τελευταίο ΦΕΚ του έτους.

Η οποιαδήποτε επομένη κυβέρνηση, διορισμένη ή εκλεγμένη, όφειλε να συνεχίσει την έκδοση των ΦΕΚ από τον αριθμό που σταμάτησε η προηγούμενη.

Aυτό ήταν το τελευταίο ΦΕΚ-Νο 242- από την παραιτηθείσα κυβέρνηση Ράλλη. Το επόμενο ΦΕΚ έπρεπε να συνεχίζει από τον αριθμό 243. Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έκανε...γιάφκα τα ΦΕΚ.

Έλα όμως που με την ανάληψη των καθηκόντων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που όπως είπαμε ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 23 Οκτωβρίου 1944, θα έπρεπε να συνεχίσει τα ΦΕΚ από τον αριθμό 243. Αλλά και από την αρχή να ήθελε να ξεκινήσει με το αιτιολογικό ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος, θα έπρεπε να γράψει «ΦΕΚ 1». Έλα όμως που ο Γέρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι πρωτοφανές: Πήρε το ΦΕΚ 6 της 18ης Ιανουαρίου 1944 και το μετάλλαξε! Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1944 εξέδωσε νέο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό 6!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ίδια χρονιά, είχαμε δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό! Απίστευτο, αλλά «για καλό σκοπό και πατριωτικό» πιθανώς να έλεγε ο Γέρος της Δημοκρατίας, εάν ζούσε σήμερα. Ποιος ήταν ο καλός σκοπός;

Τον διαβάζουμε, όπως αναγράφεται στο παραποιημένο ΦΕΚ 6, με υπογραφή Γεώργιου Παπανδρέου και του τότε υπουργικού συμβουλίου:

Άρθρον 1.

1. Καταργούνται οι Νόμοι 1977/44 και 1180/44.

2. Άπαντα τα εις Ισραηλίτας ανήκοντα πάσης φύσεως περιουσιακά αντικείμενα, τα συμφώνως προς τα διατάξεις του Νόμου 1180/44 τελούντα ήδη υπό την διαχείρισην του Ελληνικού Δημοσίου και ευρισκόμενα εις τα αποθήκας της Υπηρεσίας Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ή εις ιδιωτικάς τοιαύτας ή αλλαχού, αποδίδονται εις τους νομίμους αυτών κατόχους, καθ’ην διαδικασίαν αρχικώς ταύτα παρελήφθησαν. Η απόδοσις των αντικειμένων τούτων ενεργείται χωρίς αφαίρεσιν του βάσει των οικείων αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών αποδοθέντος ποσοστού 10% εφ’ εκάστης ισραηλιτικής περιουσίας εις τον καταδόντα προς το Δημόσιον ταύτην αλλά με κράτησιν ποσοστού 5% του παρακρατούμενου προς τακτοποίησιν προκαταβολών ενεργηθεισών συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 1180/44 εκ του Δημοσίου Ταμείου προς αντιμετώπισιν των δαπανών της ρηθείσης υπηρεσίας αφ’ενός, και δι’ έξοδα λειτουργίας ταύτης αφ’ ετέρου».

Σε απλά ελληνικά, ο νέος νόμος που καταργούσε τους 1977/44/ και 1180/44, λέει ότι: Τα περιουσιακά αντικείμενα των Ισραηλιτών τα οποία είχαν περιέλθει στη διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να φορολογηθούν, από την οποία φορολόγηση αποδιδόταν και ποσοστό 10% ως αμοιβή σε όποιον κατέδιδε την κρυμμένη άρα και αφορολόγητη περιουσία τους, επιστρέφονταν στους Ισραηλίτες, με μια απλή παρακράτηση 5% ως έξοδα και δαπάνες του Δημόσιου Ταμείου.

Φαίνεται όμως πως η πλαστογράφηση αυτή, δεν ικανοποιούσε 100% τα συμφέροντα του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) με αποτέλεσμα ο Γέρος της Δημοκρατίας να έρθει προθύμως στις 10 Νοεμβρίου 1944 και να προβεί σε νέα παραποίηση ΦΕΚ. Πρόκειται για το ΦΕΚ 14 της 24ης Ιανουαρίου 1944, το οποίον πλέον μασκαρεύτηκε σε ΦΕΚ 14 της 10ης Νοεμβρίου του ιδίου έτους:

Στο νέο-μασκαρεμένο ΦΕΚ 14, ο Γ. Παπανδρέου και τα μέλη της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο 2ο άρθρο, πρόσθεσαν νέα παράγραφο 2, με αποτέλεσμα τον αναριθμητισμό των §2 και 3 οι οποίες μετακόμισαν ένα νούμερο παρακάτω. Επιπλέον, δεν πρόκειται περί αναδημοσίευσης, όπως λέει το ΦΕΚ 14 αλλά περί πλήρους μετατροπής του νοήματος του ΦΕΚ. Αντιγράφουμε από το ΦΕΚ 14:

2. Το προσωπικόν της Υπηρεσίας ταύτης, ης προΐσταται ανώτερος υπάλληλος της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού απαρτίζεται εξ υπαλλήλων της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού ή και εξ υπαλλήλων ετέρων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ή ετέρων Υπουργείων των υπαλλήλων τούτων αποσπασμένων δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών και του οικείου Υπουργού.

Πάσα συναφής διά την λειτουργίαν της Υπηρεσίας ταύτης δαπάνη, προκαταβαλλομένη νυν εκ του Δημοσίου Ταμείου βαρύνει τας ισραηλιτικάς περιουσίας κατά τα εν τω εδαφίω 2 του άρθρου 1 οριζόμενα.

Η δε §3 έχει τροποποιηθεί σε: «Η αμοιβή των διαχειριστών ορίζεται δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών», ενώ το προηγούμενο ΦΕΚ 6 έγραφε: «Η αμοιβή των διαχειριστών τούτων ορίζεται και καταβάλλεται ως και των παρά τη Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών υπηρετούντων Υπαλλήλων»!!!

"Η πρώτη παραποίηση δεν έφτανε για να ικανοποιήσει το ΚΙΣ και ο...Γέρος της Δημοκρατίας προχώρησε και σε δεύτερο πλαστό ΦΕΚ στις 10 Νοεμβρίου 1944. Προέβη δηλ. σε παραποίηση της παραποίησης".

Θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει; «Καλά έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου και απέδωσε στους κατόχους τους τα περιουσιακά στοιχεία των Ισραηλιτών; Γιατί να θεωρηθούν κατεσχημένα;».

Απάντηση: Την προνομιακή μεταχείριση που έδειχνε το ελληνικό Δημόσιο προς τους Ισραηλίτες δεν την έδειχνε καν στους Έλληνες. Αυτό το «απαλλάσσονται πάσης δεσμεύσεως ή οιασδήποτε άλλης υποχρεώσεως, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου», δεν το είχαν ποτέ οι γηγενείς Έλληνες.

Δείτε, για παράδειγμα, το ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».

Για να δούμε όμως τι έλεγαν αυτοί οι νόμοι 1977/44 και 1180/44 τους οποίους κατάργησαν τα γιαλαντζί ΦΕΚ 6 και ΦΕΚ 14 του Γεωργίου Παπανδρέου; Ψάχνοντας τους συγκεκριμένους νόμους οι οποίοι αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης των κατασχεμένων Ισραηλιτικών περιουσιών, φτάνουμε σε δύο ΦΕΚ: το ΦΕΚ 26 της 12ης Φεβρουαρίου 1944 και στο ΦΕΚ 160 της 1ης Ιουνίου 1843.

Στο ΦΕΚ 26 που αφορά στο νόμο 1180/44 αναφέρεται:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τω Υπουργείω Οικονομικών Κεντρική Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών. Η υπηρεσία αύτη υπάγεται απ’ ευθείας εις τον Υπουργόν των Οικονομικών. Σκοπός της Υπηρεσίας ταύτης είναι η διαχείρισης των δυνάμει της από 23/11/43 διαταγής Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος κατασχεθεισών και εις το Ελληνικόν Δημόσιον προς διαχείρισιν παραδοθεισών, Ισραηλιτικών περιουσιών. Η αρμοδιότης της Υπηρεσίας ταύτης εκτείνεται εφ’ όλης της χώρας εξαιρέσει της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 2.

1. Την κατά το προηγούμενον άρθρον συνιστωμένη υπηρεσίαν διεθύνει ανώτερος δημόσιος υπάλληλος οριζόμενος δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ αποφάσεως αυτού του Υπουργού, αποσπάται εκ δημοσίων το λοιπόν αναγκαιούν προσωπικόν εις την υπηρεσίαν ταύτην.

2. Πάντα τα αφορώντα την αρμοδιότητα της κατά τα ανωτέρω συνιστωμένης υπηρεσίας και την εν γένει λειτουργία αυτής καθορισθήσονται δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ ομοίων αποφάσεων θέλουσι καθορισθή τα καθήκοντα, τα δικαιώματα και η αρμοδιότης των οργάνων της υπηρεσίας ταύτης.

Άρθρον 3.

1. Παρά τη ως ανωτέρω υπηρεσία συνιστάται γνωμοδοτική Επιτροπή αποτελουμένη: α) εκ του Διευθυντού της υπηρεσίας ως Προέδρου και β) των Προέδρων ή αναπληρωτών των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς. Η Επιτροπή γνωματεύει επί παντός ζητήματος αφερώσι την διαχείρισιν των Ισραηλιτικών περιουσιών υποβαλλομένη αυτ΄λη υπό της αρμοδίας υπηρεσίας.

Αντιστοίχως, το ΦΕΚ 160 του νόμου 205/43 που αφορά στη διαχείριση των Ισραηλιτικών περιουσιών της Μακεδονίας, αναφέρει στα άρθρα 1,6,11:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τη γενική Διοικήσει Μακεδονίας ειδική υπηρεσία υπό τον τίτλον «Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών» σκοπόν έχουσα την επιμέλειαν της διαχειρίσεως των παρά των Γερμανικών Αρχών Κατοχής κατασχομένων ή εγκαταλειπομένων Ισραηλιτικών περιουσιών της περιφερείας της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 6.

Παρά τη αυτή υπηρεσία συνιστάται ειδική γνωμοδοτική επιτροπή αποτελουμένη εξ ενός Δικαστικού, ως Προέδρου, εξ ενός Δημοσίου οικονομικού υπαλλήλου, εκ δύο ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ων ο έτερος μηχανικόςκ.λ.π.

Άρθρον 11.

Οι διαχειρισταί εμπορικών, επαγγελματικών και άλλων επιχειρήσεων πάσης φύσεως υποκαθίστανται εις τας σχετικάς προς την επιχείρησιν μισθωτικάς σχέσεις του μισθωτού Ισραηλίτου, μη ευθυνόμενοι πέραν του ποσού της διαχειριζόμενης περιουσίας.

Συμπέρασμα: Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, επανέφερε το έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προσφέροντάς του φορολογική ασυλία. Με δύο πλαστά ΦΕΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον Υπουργό των Οικονομικών που ήλεγχε-διαχειριζόταν και φορολογούσε το ΚΙΣ! Ο Γέρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από την Πολιτεία τον έλεγχο των περιουσιών του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην γνωρίζουμε ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία!

Μην μας φαίνεται λοιπόν παράξενο που μετά από κάμποσα χρόνια, είδαμε τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου, να πηγαίνει σε συναγωγή με το κλασικό εβραϊκό σκουφάκι!

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάσαμε είναι συγκλονιστικά, ωστόσο καλούμε τόσο την τρικομματική κυβέρνηση αλλά και το ΚΙΣ να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

α) Ποιανού την έγκριση είχε η ειδικού σκοπού Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για να υπογράψει τα δύο ΦΕΚ; Αφού δεν υπήρχε Βουλή!

β) Είναι δυνατόν να εμφανίζονται δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό, την ίδια χρονιά;

γ) Είναι δυνατόν η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας να έχει υπογράψει μόνο δύο ΦΕΚ με τους αριθμούς 6 και 14; Πού είναι τα ενδιάμεσα νούμερα; Έκαναν γιάφκα τα ΦΕΚ;

δ) Τι είναι το ΚΙΣ; Off Shore εταιρεία μέσα στην ελληνική επικράτεια;

Ιδιαιτέρως, καλούμε τον κ. Κουβέλη να απαντήσει έστω τώρα. Είναι δυνατόν να σφαγιάζει με μέτρα τους Έλληνες φορολογούμενους, να πετσοκόβει μισθούς-συντάξεις-επιδόματα, να αυξάνει στα ύψη τη φορολόγηση του λαού και ο ίδιος να απολαμβάνει φορολογικής ασυλίας, έχοντας εντάξει 80 ακίνητα στο ΚΙΣ; Δεν πληρώνεται ούτε ένα ευρώ κύριε Κουβέλη κι έρχεστε να γίνεται τιμητής των πάντων;

"Νέοι Άνθρωποι-Ελεύθερη Ώρα"

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_4389.html


Απάντηση από MENANDR0S:

«Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»!

Ένας διαφορετικός Σώρρας αποκαλύπτει...

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό. Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί. Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σώρρας: Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτους μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως, μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων.

Προφανώς όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα Εθνικής-Ρότσάϊλντ.

Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και η Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.

Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ;

Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας Ρότσάϊλντ.

Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;

Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα;

Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;

Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ.

Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σάς τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!

Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.

Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη. Τι απάντηση δίνετε;

Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως το κράτος στην Εκκλησία, να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο.

Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει...

Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.

Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;

Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.

Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;

Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα αδέλφια.

Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;

Σώρρας: Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε, 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας!

Σοβαρολογείτε τώρα;

Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.

Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.

Σώρρας: Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;

Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;

Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;

Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;

Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.

Προτείνετε κάποια λύση;

Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ! Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν! elora.gr


Απάντηση από E60X0S:

ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1. ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

2. Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΡΤΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΗΓΕΝ ΕΙΣ ΡΩΜΗΝ ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ.

3. ΤΟ 1026π.Χ. Ο ΔΑΒΙΔ ΚΑΤΕΛΑΒΕΝ ΤΗΝ ΣΟΛΥΜ (ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΔΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΟΝ: "Ο ΣΑΟΥΛ ΕΣΚΟΤΩΣΕΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑ Ο ΔΑΒΙΔ ΜΥΡΙΑΔΕΣ".

4. Ο ΣΟΛΟΜΩΝ ΤΟ 959π.Χ. ΕΓΚΡΕΜΙΣΕΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΥΜΕΩΣ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΚΤΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.

5. ΤΟ 117μ.Χ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ 240.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΥΡΗΝΑΪΚΗΝ 120.000.

6. ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε' ΤΟ 1821 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΥΡΑΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

7. ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΗΤΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑ-ΧΑΛΗΛ-ΤΖΕΝΤΕΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΟΡΧΑΝ ΤΟ 1320 ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΑΓΜΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ.

8. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΔΑΒΙΔ ΚΑΜΕΡΟΝ, ΟΛΑΝΤ, ΙΩΣΗΦ ΜΠΑΡΟΖΟ Κ.Λ.Π ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ;

9. ΜΕ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΤΟ 1922, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΜΕ ΓΙΟΧΑΪΜ (ΙΩΑΚΕΙΜ) ΡΙΖΆ ΜΠΈΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ, ΕΒΡΑΙΟΪΣΠΑΝΟΓΥΦΤΟΝ ΕΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "εθνάρχης", ΗΤΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΞΑΔΕΛΦΟΙ.

ΘΕΛΟΥΝ BAUDELAIRE01 ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ , ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΙΟΙ...ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!


Απάντηση από Baudelaire01:

η γνώμη μας είναι ότι σού είναι πιο εύκολο να χρεώσεις τις κακουχίες σου σε ομάδες (εβραίους, ολυμπιακούς, μαύρους, πρασινομάτηδες) από το να κάνεις αυτοκριτική.


Απάντηση από E60X0S:

Active member - Σαν χαρταετός: http://www.youtube.com/watch?v=eWr69zJ3iSs


Απάντηση από E60X0S:

http://www.youtube.com/watch?v=EcUreFgkOgM


Απάντηση από karasxeti:

καλη σαρακοστη

και ενα βιντεακι απο μενα , μολις μου το στειλαν

και ειναι ενα ενδιαφερον

http://youtu.be/V7XvFb_P4Os


Απάντηση από E60X0S:

Καλησπέρα karasxeti, ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!


Απάντηση από karasxeti:

πολυ ωραια!!!!

δεν συνδυασες ομως την χρυση αυγη με την οικογενεια Ροθτσαιλντ!

πολυ καλημερα!!!


Απάντηση από pinisviloudo:

΄Αντε πάλι ο αντιεβραϊσμός. Να ανάψουμε και φούρνους,φίλε? Κι αν την τράπεζα την είχε Ιρλαδός άλλαζε τίποτα?΄Ασε που αυτά που λες δεν ισχύουν γιατί ΟΛΕΣ οι τράπεζες που είναι σαν ΔΕΚΟ, έχουν κρατικοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια.Κύριος μέτοχος είναι το κράτος και μετά υπάρχουν μεγαλομέτοχοι κλπ.Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κράρη του κόσμου.


Απάντηση από E60X0S:

Καλημέρα sissi24, KAΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Απάντηση από sissi24:

kalimeraaa...Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.