Συζητήσεις - ΑΣΕΠ=ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???????????
Χρήστης: dias41
Θέμα: ΑΣΕΠ=ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???????????
Ημερομηνία: 15/11/09 08:55

ΤΟ ΑΣΕΠ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ??ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 37000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ?????????

ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

1ΒΑΘΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ Ε.Μ.Π ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Α Ν Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Α Ι Κ Ο!!!!!!!!!

2.ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΑΝΑΔΩΝ ΕΝΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ!!!!!!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!) ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΤ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ 80 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

3ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

4ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!!!!

5ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ?????

6ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΤΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΤ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ???????

ΓΤ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΝ ΟΧΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ!!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΦΗΜΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Απάντηση από kostas_dina:

22. δεν καταργήθηκε, υπάρχει ακόμα. αν θες σου δίνω ένα τηλ στον ασεπ να ρωτήσεις πότε περν΄σει τεστ ή μάλλον ψυχοτεχνικό τεστ μια προκύριξη..

Η συνέντευξη είναι κάτι άλλο, και διαφωνώ ριζικά.. ήταν μαγαζάκι εκεί..

και έχω όχι 2 αλλά 2000 παραδείγματα και ονόματα.......


Απάντηση από kostas_dina:

περνάνε δικατσά... τώρα το καταργούμε κι αυτό...

μου θυμίζεις κάποιον ππου είδε τον υπουργό σε συναντηση και του είπε: είναι μαγαζάκι το (τάδε ΤΕΙ) και φυσικά έβαλε τα γέλια ο Υπουργός...

Καλά τα καταργείς όλα?

Σου είπαν πριν, βγάλε τα μπλε γυαλιά.. δεν θα πείθεις κανέναν έτσι.


Απάντηση από badlover:

Παίδες? οι προφορική αξιολόγιση ήταν πολύ σωστό σαν μέτρο. Κακώς καταργήθηκε.


Απάντηση από dias41:

19 ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΣΕΠ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ...................ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΙΜΥΚΛΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ??????ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ ΓΤ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΙΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ????????ΓΤ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΤ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?????ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΤ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.....................

ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΤ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ..................ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!


Απάντηση από kostas_dina:

Βλέπει ο κόσμος Δία ποιος πρέπει να πει συγνώμη.

Βάζεις όλα τα πτυχία στην ίδια βάση, ενώ δεν είναι έτσι.

Ξέρεις περιπτώσεις που πιάστηκαν και παρ όλα αυτά μας λες ....γίνονται. Γίνονται, αλλά πιάνονται και διόκωνται.

Τροκτικό ρούλες


Απάντηση από dias41:

17 ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΕΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ....................Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ..........

18 ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΣΟΥ....................ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!


Απάντηση από kostas_dina:

17 καλά τα λες.

Γι αυτό μόλησα για τροκτικό.

Και έχω απαντήσει, αλλά δεν καταλαβαίνεις διότι διαβάζεις μόνο τροκτικό.

Βγάλε τα γυαλιά και να αλλάξεις το θέμα.


Απάντηση από deleteduser:

Το κακό με εσένα θεματογράφε δεν είναι ότι φοράς μπλε γυαλιά αλλά ότι είναι πολύ σκούρα και δεν βλέπεις τίποτα!!!! Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω ότι το ΑΣΕΠ, όπως το έφτιαξε ο Πεπονής και όπως το βελτιώνει σήμερα η κυβέρνηση είναι ο ΜΟΝΟΣ αξιοκρατικός τρόπος πρόσληψης όχι μόνο για το δημόσιο αλλά και για τις ΔΕΚΟ και τις Τράπεζες, αλλά και γιατί όχι και για τον Ιδιωτικό τομέα. Και φυσικά δεν εννοώ το έκτρωμα που είχε φτιάξει ο Υπερυπουργός Πάκης που στην ουσία είχε καταργήσει το ΑΣΕΠ. Όσο για την αξία των μεταπτυχιακών (master ή Dr), ε τι να σου πω??? με αφήνεις άφωνο γιατί προσπαθείς να μας πείσεις ότι η κάθετη ειδίκευση και η πρόσθετη μόρφωση είναι άχρηστη!!!! Άντε πήγαινε όπου θες σε όλο τον σύγχρονο κόσμο να τα πεις αυτά... ώρε ντομάτες!!!!

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη gamper9999 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από dias41:

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ.........................

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ 14 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ...........


Απάντηση από kostas_dina:

14 διάβασσε τι γράφω πριν.

Διαβάζω ....τροκτικό, και ξέρω τι λέω...

19 μονάδες πίσω είστε τώρα.

Μιλάτε και πάτε πίσω.


Απάντηση από dias41:

12 ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ????????ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!!!!!!


Απάντηση από karaflow54:

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ...

Αμ ο Παυλόπουλος; Να κάνει κριτική για τον Ραγκούση, 40 μέρες υπουργό; Ένας αξιοκρατικός νόμος για το δημόσιο φτιάχτηκε όλα αυτά τα χρόνια (από τον Πεπονή) και ο Προκόπης τον είχε κάνει κόσκινο. Άνοιξε τόσες τρύπες -με κορυφαία εκείνη της προσωπικής συνέντευξης- που το ΑΣΕΠ είχε γίνει διακοσμητικό! Διόριζε από το παράθυρο σωρηδόν, με αποτέλεσμα για κάθε έναν που έφευγε να προσλαμβάνονται δυο ή τρεις! Κανονικό αίσχος! Αφήστε δε τα προγράμματα stage...χιλιάδες νέοι, με 500 ευρώ τον μήνα και χωρίς ασφάλιση, έπαιρναν την υπόσχεση ότι κάποτε θα μονιμοποιηθούν. Κανονική ομηρία, δηλαδή! Είχαμε γυρίσει στην εποχή του "μαυρογιαλούρου" και ο επί 5,5 χρόνια υπουργός Προκόπης, αντί να πάει να κρυφτεί, κάνει και κριτική!


Απάντηση από kostas_dina:

11, λες γενικότητες.

Πάρε ειδικά προκυρίξεις.

Και να ζητήσεις συγνώμη.


Απάντηση από dias41:

9 ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ?????????ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ????????ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ....................................

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΟΥΛ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΛ 2ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.............................


Απάντηση από deleteduser:

Δια

εχεις δίκιο ακόμα και αν δν είναι τόσο ΄΄κραυγαλέες΄΄ οι διαφορές

(χαρβαρντ ρουμανια ! ) αλλα ακομα και αν μιλάμε για ιδιες σχολες εντος ελλάδος

για παραδειγμα καποια τμηματα της επαρχειας είναι πιο ευκολα από ότι τα αντίστοιχα των αθηνων

παντως η μοριοδοτηση με βαση τον βαθμο δν είναι το τραγικο

το τραγικο είναι τα μαστερ!

αντιθετως με την ως τωρα ισχυουσα νομοθεσια , τα 2 μορια που παιρνεις για μεταπτυχιακο του αντικειμενου είναι πολύ λιγα.

Δλδ ένας με πτυχίο 6 και μαστερ παίρνει ιδια μορια με αυτόν που πηρε πτυχιο με 8!

Ενώ στην ουσια εχει πολύ περισσότερες γνωσεις

Επισης δν είναι όλα τα μαστερ ιδια ,υπαρχουν μονοετη αλλα και διετη.

Τώρα για μαστερ στην διδακτική του αντικειμενου παιρνεις 3 μορια.

Για διδακτορικο τωρα , που προυποθετει την αποκτηση μεταπτυχιακου και το

ΞΕΣΚΙΣΜΑ για κανα τριαρι χρονια , παίρνεις 4 και 5 αν είναι στην διδακτικη!

Μπαρουφες δλδ!

Διοτι η προσπαθεια που εχεις καταβαλει , καθώς και οι εξειδικευμενες (αλλα πολλες φορες περιττες για την θεση που καλεισαι να συμπληρωσεις ) γνωσεις ,αξιζουν πολλα παραπανω (και εδώ που τα λεμε σε μια ιδανικη κοινωνία θα επρεπε να απορροφούνται από τον ιδιωτικο τομέα με μεγαλους μισθους και όχι να χρησιμοποιουν τα phd για την αποκτηση μοριων ! )

Βεβαια το καθεστώς της αποκτησης διδακτορικών είναι μια πονεμενη ιστορια όπως πολύ σωστά λες και εσύ .

Πιστευω πως πρεπει να αυξηθει η βαρυτητα του βαθμου του γραπτου διαγωνισμου

Εντοπιοτητες , βαθμοι , προυπηρεσιες κτλ καλο είναι να προσμετρώνται αλλα δν βλεπω τον λογο

ενας ‘’φρεσκος’’ πτυχιουχος που θα αριστευσει στον διαγωνισμο του ασεπ

να μην καταλαβει μια θεση καθηγητη σε ένα σχολείο.

Τα ΄΄ξερεις΄΄ καλυτερα ;

Παιρνεις την θεση. Πολύ απλά.

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη samurai_aiai ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από kostas_dina:

Μας δουλεύεις, είναι σίγουρο.

Στο 1 λες πτυχίο, και δεν εχεις γράψει το σημαντικότερο. Και σε παρακαλώ να το διορθώσεις ή να ζητήσεις συγνώμη από τους υπόλοιπους διοτι παραπληροφορείς.

Πτυχίο ή δίπλωμα τηε ειδικότητας.

-Δηλ. Θέλει το Υπ.Πο ας πούμε συντηρητές αρχαιοτήτων. Η προκύριξη λέει: πτυχίο ή δίπλωμα (ορίζει την ειδικότητα) συντηρητών αρχαιοτήτων, ΤΕΙ ή ΙΕΚ ανάλογα τι θέλει ή πω ςθέλει να πληρώσει μισθολογικά, και εν` λήψει αυτού, δηλ. αν δεν βρεθεί πουθενά τέτιο πτυχίο, μοριοδοτεί κοντινό και αν δεν ξαναβρεθεί (ίσως αδύνατο) παραπλήσιο άλλο κλπ. ΈΕτσι πέρνει ειδικευμένο προσωπικό πάντα και όχι όρι να είναι και να μην ξέρει τι του γλινεται. Δεν πάει να προσλάβει ηλεκτρολόγο για συντηρητή επειδή είναι ΤΕΙ και οι δύο. Έτσι είναι έξω στο παράδειγμά μας και το ΑΕΙ. Θέλει ειδικότατηα πρώτα απ όλα.

-η προυπηρεσία μοριοδοτήτε αντιστοιχα, γιατί λες ότι θα πάρει κάποιον χωρίς εμπειρία. Δεν είναι σωστό. Παραπληροφορείς. Πήρες τον γεβνικό πίνακα όχι κάθε προκύριξη που περνάει ΦΕΚ.

- λες πιάστηκαν, λογικό να πιαστούν, ξέρεις λες και παραδείγματα. Αν πάρει 10 άτομα θα ελένξει τα χαρτιά τους υπηρεσικά στα 20 πρώτα, αν κάποιος π.χ. δεν αποδεκτεί θέση. Σε ποσοστό 99,99% όλοι πιάνονται. Ενώ π.χ. σε επιτροπή δεν μπορείς να πεις ψέματα, και αλήθεια πως θα τα ελένξους αυτοί από εκεί.

Να ζητήσεις συγνώμη σε παρακαλώ. 99,99 % Αφήνουμε και ένα 0,01% είναι ότι πιο αδιάβλητο. Δεν είναι σωστό να κάνεις προπαγάντα. Αν έχεις χαρτί κ προυπηρεσία σε έχει πάρει.


Απάντηση από AntwnhsP:

Symfwnw se ola mazi sou!


Απάντηση από giwrgos49:

ΓΡΑΠΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΟΥΤΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ-Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΕΣ.ΓΙΑ ΔΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ-


Απάντηση από tatou2:

re dia an skefteis oti ta moria metrane gia 30% kai 70% metraei h sunenteuksi sthn opoia apla les to onoma tou vusmatos sou h aksiokratia den uparxei!alla kai ta moria allh suzhthsh!an den eisai pantremenos me 2 paidia osa ptuxia kai na exeis kai osh prouphresia mporeis na exeis sthn ilikia twn 25 mou eimai egw den exeis kamia pithanothta na mpeis sto dhmosio mesw asep!egw exw gia paradeigma ena ptuxio tei kai 14 mhnes prouphresia!ena apla me ena ptuxio me 5 kai pantremenos me ena paidi exei parapanw moria apo mena!auto den einai aksiokratia alla koroidia!


Απάντηση από dias41:

4 ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 3 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ...................................


Απάντηση από sergio10:

Ο μόνος αξιοκρατικός τρόπος αξιολόγησης είναι ο γραπτός διαγωνισμός

Ουτε προσαυξήσεις ουτε μοριοδοτήσεις


Απάντηση από dias41:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ


Απάντηση από dias41:

1ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΤ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΩ????


Απάντηση από daffy7:

Μας δουλευεις τωρα πρωι πρωι ?Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.