Συζητήσεις - ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !!!
Χρήστης: deleteduser
Θέμα: ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !!!
Ημερομηνία: 24/10/09 02:37

Οταν ημουν μικρος εβλεπα ζευγαρια να μην τα πηγαινουν καλα η και να χωριζουν.

Οταν ρωτουσα γιατι μου ελεγαν........οταν θα μεγαλωσεις θα καταλαβεις.!

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .! Δεν λεω οτι το sex ειναι το οπωσδηποτε σε ενα ζευγαρι αλλα 2 η 3 φορες το

μηνα ΛΙΓΟ δεν ειναι ρε παιδια? Πριν τον γαμο ολα καλα. Τωρα η θα νυσταζουμε η θα ειμαστε κουρασμενες (οι γυναικες εννοω).Γιατι αυτο ρε κοριτσια? Εκανα οικογενεια στα 35 ειμαι μονογαμικος και δεν θελω να χωρισω.ΟΜΩΣ Φταιω εγω αν αρχισω να ξενοκοιταω?

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη s_salonikios ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

Απάντηση από vaggelisz2009:

meta lene 3enokoitaei!!!em ti na kanoume agorakia eimaste!!!

Απάντηση από vaggelisz2009:

pou na deis sta 25 xronia gamou tin gluka!8a sou ka8etai 2 to trimino!exw gnwstous 2 zeugaria to ena to kanei ase kalutera!to allo pio suxna!

Απάντηση από wx_den:

πιστευω οτι δεν το σκεφτεσαι μονο αλλα το κανεις κιολας ηδη....

ξερεις ασε το pc κατα μερος, παρε την γυναικα σου, πηγαινε καπου καλα,

μιλα της, συζητησε τα προβληματα σου μαζι της, να σου πει ι αυτη τα παραπονα της...

δεν πιστευω να φταιει μονο η γυνικα, φταις κι εσυ...

δεν ξερω, ισως να βαριεται μαζι σου πλεον....ισως να μην ταιριαζεται...

ποιος ξερει... απλα συζητα το μαζι της και οχι με την υπολοιπη ελλαδα...

Απάντηση από deleteduser:

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη apiasto_feggari ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

uparxoun kai polloi peirasmoi ekei e3w...drosera pipinia pou einai etoima gia peripeties :P

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη upnos ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

δεν πατε σε κανεναν οικογενειακο συμβουλο??

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη lady_j ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από KALAMARAKI_20:

twra esy thes na mas peis pws megalwses?

KSENOKOITA ADERFE GIATI TO 2-3 TON MHNA 8A EPREPE NA SE ANHSYXEI GIA THN PISTH THS SYNTROFOU SOU...PSAKSTO....

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη DEAMIAN ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

Anarwthsoy giati einai mono 2-3 fores to mhna, oxi den einai fysiologiko kai kourasmenes an eimaste, giati o erwtas soy eleytherwnei thn dopamini pou se kanei na niwtheis na petas. To thema einai ti ginetai PRIN to krevati. Oi gynaikes den doyleuoyn opws oi antres. O antres niwthei thn enothta diamesoy ton erwta alla den tha bohthhsei to ksenopidhma. Nai tha ftais giati lyneis thn peina alla oxi to aitio giati to psygeio einai adeio..kai soy yposxomai to psygeio paramenei adeio ean den antimetopiseis to provlhma sas.

gia na soy exei meiwsei h syntrofos soy to sex se 2-3 fores to mhna shmainei polla, ean leei oti einai kourasmenh, parathrhse ligaki ti thn kanei na koyrazetai toso? prwta apo ola apo to post soy tipota den moy deixnei oti exeis dioratikotita sto ti soy symvainei kai pisteuw oti gia auto ton logw den ypologizeis tin dikia soy... kai ekei exw mia proaisthhsh einai to themataki soy...

ypologise thn ligaki pio poly afhse thn kai ekeini na dinei ton rythmo.. ksereis ston xoro den odhgei mono o enas... kalh soy tyxh

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη Xelidoni74 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από h_fey:

Αγαπητε 50

Εσυ ειπες οτι μας θεωρεις φιλους και σου απαντησα οτι δεν ειμαστε , το μόνο λογικο που μπορουσε καποιος να σχολιασει .

Πολυ προσωπικα παρατηρω οτι παιρνεις εσυ την πολυ κοσμια απαντησή μου .

Μηπως δεν σου αρεσαν οσα εγραψα και προσπαθεις να αμφισβητησεις την προθεση ;;

Οι υποθεσεις που κανεις για το πώς βλεπω τον αντρα ειναι ατοπες και προσβλητικες και κρατα τες για προσωπικη καταναλωση .

Διαβαζω παντα πολυ προσεχτικα . μπραβο σου που κανεις δουλειες αλλά διαβασα επισης οτι βλεπεις σα λυση στα προβληματα του γαμου σου την απιστια (που θα κανεις εσυ φυσικα )

Και μόνο ως ανεντιμο μπορω να το χαρακτηρισω , εκτος κι αν μου πεις οτι το γνωριζει και συμφωνει η γυναικα σου , οποτε παω πασο ..

Τελος λες : Το προβλημα αγαπητη μου ειναι το τι συμβαινει μετα το γαμο. Και σου απαντω : εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι γαμοι βαλτωσαν σαν το δικο σου ή οτι ολοι λυνουν με κερατο τα προβληματά τους ;; μαθε πως οχι ..

απο κει περα , κανε ο,τι σε φωτισει ο θεος , εγω ουτως ή αλλως δεν θα ασχολιομουν

με παντρεμενο ..

Να συμπληρωσω την απαντηση 52.) Αν τυχον χωρισεις μην ξαναπαντρευτεις.

Ολες ιδιες ειναι . Κατσε ελευθερος . Αλλιως μην χωριζεις γιατι απ'οτι καταλαβα

αυτο ειναι μονο το προβλημα σας . Βρες τον τροπο 3 -4 φορες ακομα το μηνα

και εισαι μια χαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη geox66 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

Φιλαρακο μη την ψαχνεις. Σχεδον ολες οι γυναικες μετα το γαμο νομιζουν

οτι εχουν δεσει τον γαιδαρο τους.Μονο αυτες κουραζονται!!!!!!!!

Εμεις καθομαστε , τιποτα αλλο εκτος απο τη δουλεια δεν κανουμε !!!!!!!!!!!

Και κατι ακομα ??? Δεν ακουω γυναικες να παραπονιουνται γι'αυτο το λογο

Μονο οι αντρες ? Παντα οι αντρες ? ΣΥΜΠΤΩΣΗ ???????????????

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη geox66 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από fun4:

8ematografe : akribos afto legane & se mena ...

ine dyskoli katastasi - dyskoles epoxies (poli xorizoune)

shmera pisteuo , o skopos ths zohs ine na polemisis na kratisi h sxesi & oso pai...

Αγαπητη μου 37.).Δεν σου ζητησα να γινουμε φιλοι.Γνωμη ζητησα .

Την δωσανε πολλοι και τους ευχαριστω πολυ.

Εσυ ομως βρε παιδι μου πολυ προσωπικα το πηρες.

Δεν εκανα και τιποτα ακομα.Προφανως κι εσυ ανηκεις στην κατηγορια

των γυναικων που βλεπουν τον αντρα να ερχεται σπιτι και το μονο που ζηταει

ειναι φαι και sex.Δεν ειναι ετσι.! Και δεν μπορω να στο δωσω να το καταλαβεις

και ουτε ειναι απαραιτητο. Κουβεντουλα κανουμε.

Προφανως δεν διαβασες προσεκτικα το post μου.

Και ενα τελευταιο για να αποκαταστησουμε την ταξη.

Εγω κουραζομαι πολυ περισσοτερο , κοιμαμε λιγοτερο , και βαζω και ηλεκτρικη.

Το προβλημα αγαπητη μου ειναι το τι συμβαινει μετα το γαμο.

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη s_salonikios ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

δίκιο έχεις αλλα αν δεν τραβαει..............σορυ

μια ειναι η ζωή σου.,,,,,,

συζήτησε το πρώτα φυσικά δες μηπως υπάρχουν μπλοκαρισματα απο εσωτερικες συγκρουσεις

αν το επιθυμειτε δειτε ειδικό.....................αλλα αν δεν............................ειμαι της γνωμης τώρα που ειναι νωρίς.............οτι ριζώνει πρέπει ή να το ξεριζώνεις ή να το καις .

σόρυ

αυτά.....................

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη k__a__m__i__a ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από NIKOLAS2410:

θα ελεγα ανυπαρκτο,,

Απάντηση από Liebe_23:

και εγω που νομιζα οτι οι σαλονικιες ειναι χοτ..

φήμες.

Απάντηση από genny83:

xekina na kounas kai esu ligo ton kxxo sou na thn voithiseis gia na mhn sou leei oti einai kourasmenh.

kai anti to prwto pou tha skefteis einai na xenokoitaxeis kane kai kamia kinhsh na vgeite ap thn routina tou gamou kai na thn xalarwseis ligaki!

oikogeneia den kratietai eukola kai den se vlepw kai polu psimeno!

Απάντηση από workingirl:

Θα ήθελα να σε συγχάρω για την απλότητα του λόγου σου, έθεσες ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πλείστοι παντρεμένοι. Αυτή η ατονία στη σχέση σου ίσως πραγματικά να ωφείλεται στην υπερβολική κούραση της γυναίκας σου και στο ότι λόγω των πολλών υποχρεώσεων να μην περνάτε πολλές ώρες τη βδομάδα μαζί. Άμα θες πραγματικά να μείνεις μονογαμικός και να παλέψεις για το γάμο σου πρέπει να βρεις τη μαγική φόρμουλα να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί για να καταφέρετε να ξανακτίσετε την επικοινωνία.

Απάντηση από psarina:

Katse kai mila sth gynaika soy kai koita na ananewseis to gamo soy kai ase tis lalakies ok?

Απάντηση από fwteinelli:

koita.....auta pou les ta 8ewrw polu la8os......!!!!dn 8a eprepe na ta skeftese auta pou les..!!!!!!uparxoun poloi duskoloteres katastaseis...8ewrw oti to na kaneis sex 2-3 fores dn einai logos na 3erokoita3eis!!!!!mporeis na to suzhthseis auto me thn gunaika sou......dn nomizw na a3izei na xaramistoun toses omorfes stigmes meta3u sas gia auton ton logo...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση από tarantula:

h monogamikothta sou fainetai mhn to syzhtas..

Απάντηση από aseme_isixo:

Στις Τετάρτες και Παρασκευές λέει όχι ?!

Απάντηση από jovan33:

40)χαχαχα....

(δεν πειράζει....καλύτερα καμμένο το...φαγητό...παρά το...μυαλό....)

Απάντηση από Find_me:

Αχαχαχα!!!Καλόόόό Jovan.Αστα να πάνε ειδική περίπτωση,όλο το έκαιγα μα όλο!!!Τι να με κάνει ο καημένος μετά?Με έστειλε.

Απάντηση από jovan33:

36) μάλλον, δεν.......μαγείρευες καλά....χαχαχαχ

Απάντηση από h_fey:

υδροχοε

οκ . καταλαβα

Απάντηση από koyntalini:

εχεις δικιο....1-2 φορες....την εβδομαδα...ειναι καλα;.....αυτο λεω και εγω μα δεν καταλαβαινει...οχι καμαρι μου...δεν φταις

Απάντηση από Find_me:

Δηλαδη αν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι τα ζευγάρια-τα οποία έβλεπες μικρός αλλά και τώρα που μεγάλωσες-,δεν κάνουν καλό σεξ και χωρίζουν,μάιστα.Δεν μπορώ να πω πόρισμα κι αυτό.Εγώ για άλλο λόγο χώρισα πάντως και η σεξουαλική ζωή μας μέχρι τέλους ήταν τέλεια.

Απάντηση από kaneis_lathos_1:

bashka to prwto pou tha elega na kaneis einai na mhlhseis me thn idia na tis anoikseis thn kardia sou k na ths peis akribos pws noiwtheis k an k pali ginetai to idio tote den tha ftes esy an koitaxeis allou giati polu apla ayth se odhghse ekei....

Απάντηση από jovan33:

φίλε θεματογράφε, δεν κάνω κρίση για την κατάσταση που περιγράφεις...απλά, γιατί είναι η δική σου οπτική πλευρά των πραγμάτων...αν διαβάζαμε και την άποψη της συζύγου σου, τότε μπορεί να σου έλεγα την άποψη μου....πάντως,γενικά μιλώντας, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω αντιληφθεί πως δημιουργείται σε ένα γάμο..(από φίλους και συγγενείς, γιατί εγώ δεν είμαι παντρεμένος)...είναι αυτό ακριβώς που λέει η Σούζι στην απάντηση 14...μετά τον γάμο, τα πάντα αλλάζουν,...διάθεση, ψυχολογία...κάπου και οι δυο θεωρούν τον άλλον περίπου ως δεδομένο...κοινώς, την σχέση τους με το έτερο ήμισυ δεν την..."δουλεύουν" καθόλου....και μια σχέση, για να στεριώσει, θέλει καθημερινή "δουλειά"...και σίγουρα επικοινωνία..και αμοιβαίες υποχωρήσεις...

(πάντως, προτιμότερο σε σχέση με το να ακούς την κάθε παπαριά του καθένα από εμάς...είναι να το συζητήσεις με την ίδια την σύζυγο σου...να ακούσεις τα παράπονα της-γιατί σίγουρα κι εσύ κάτι δεν κάνεις καλά....-να μιλήσετε και να βρείτε μια άκρη....)

fey.....πιστεψε με δεν εχω ορεξη να συζητησω αλλα...

μιλαω συμφωνα με προσωπικη μου σκεψη οπως αλλωστε και ο καθενας εδω μεσα.....το ορισα οπως το σκεφτομαι εγω....και 2ον...

επειδη το εχω συζητησει το συγκεκριμενο θεμα....αν ο αντρας μου για παραδειγμα για καποιο λογο δεν ηθελε να κανουμε σεξ ή οτιδηποτε αλλο εγω προσωπικα δεν θα τον απατουσα εφοσον τον αγαπουσα πραγματικα...αλλιως θα τον χωριζα και μετα θα πηγαινα με οποιον ηθελα...στον θεματογραφο απαντησα απερισκεπτα γιατι μετα θυμηθηκα την συζητηση που ειχα κανει και βαριομουν να καθησω να δωσω κι αλλη απαντηση....

ναι το σεξ δεν παιζει σημαντικο ρολο σε μια σχεση αλλα οσο να πεις την κραταει...ειναι ενα σημειο οπως η επικοινωνια.....και μιλαω για ερωτα στον οποιο να εχεις συναισθημα...

αλλο το να εχεις καποια παθηση, το να εισαι εγκυος, το να ειστε τσακωμενοι και αλλο να ειστε οκ και καθε μερα να βρισκεις δικαιολογια....αλλωστε ο θεματογραφος δεν μας ξεκαθαρισε ακριβως τι συμβαινει μεταξυ τους....εγω το εθεσα με βαση το οτι ειναι ενταξει και απλα καθε μερα βρισκει δικαιολογια....τωρα τι γινεται συγνωμη αλλα δεν ειμαι σπιτι τους για να ξερω τι κανουν....

δεν ξερω αν καταλαβες τι θελω να πω αλλα πιστεψε με δεν ειμαι καθολου καλα για να στο εξηγησω καλυτερα....

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη ydroxoos20 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

ftais esy an h gunaika sou eine toso kourasmenh

sthn ellada zoume

edo sunithos ta kanoun ola oi gunaikes.............douleies tou spitiou.psonia,ergasia,megalwma + diavasma twn paidiwn..................

oi antres MONO doulevoun...............

opote gia skepsou ligo na moirasteite tis doulitses avtes.kai meta tha exie kai oreksh h suzigos gia pitsounies................

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη Abciiierr ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από h_fey:

29 υδροχοε

γιναμε ολοι ειδικοι εδω μεσα ..

το ποσες φορες αγαπητη πώς το οριζεις ;;

προφανως με τις προσωπικες σου επιθυμιες ..

επισης , θα σου αρεσε εσενα να επασχες απο καποια ασθενεια

για 6 μηνες πιχι , να μην μπορουσες να κανεις σεξ

κι ο συντροφός σου να σε κερατωνε

( αφου το βρισκεις λογικο )

;;

2-3 fores ton mina????

2-3 fores tin vdomada ok......e oxi ton mina omos..meta lene oti oi antres keratonun...e logiko einai....

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη ydroxoos20 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από wxouleme:

einai poly ligo..alla syzhtato mazi ths na deis ti ftaiei...yparxoun gynaikes pou mperdeyoun tis protereothtes..mhmpws h ka8hmerinothta ths thn kourazei kai thn apogohteyei?mhmpws to sex metaksh sas exei ginei routina kai problepsimo?oi logoi einai polloi psakse na tous breis.....

αγαπητε25 εγω παλι δε το θεωρω λιγο 2 - 3 φορες το μηνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ εκτος κι αν δεν εζησες τιποτα στην ζωη σου και σου βγαινουν αυτα τωρα παιζει κι αυτο ! χωρισε κι εσυ σιγα !το κουφο πλεον στις μερες μας ειναι να κρατηθει μια οικογενεια και οχι να χωρισει

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη LILYH82 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από h_fey:

20 susi

ας μου επιτρεψεις να εχω την αποψή μου

περι εντιμοτητας . οσο για το ' αλλο γονεας , αλλο συζυγος '

εχουμε , επισης , αλλη αντιληψη για την οικογενεια .

23 . εχω δει την ηλικια σου .

δεν ειμαστε φιλοι .

αφου ειναι 3-4 χρονια ,

σε συμβουλευω να χωρισεις ..

εχε επισης υποψη , επειδη εισαι νεος χρηστης ,

οτι ευκολα μπορει να παρεξηγηθεις εδω

γιατι καποια θεματα μπαινουν μόνο και μόνο

για να τραβηξει την ' ερωτικη ' προσοχη καποιος...

Αγαπητη μου 22 . Ευχαριστω για την γνωμη σου αλλα ειναι λαθος.

Για να βαρεθεις ενα φαγητο πρεπει να το τρως.

Και δεν ψαχνω εδω μεσα τιποτα.!!

Δεν μας δίνεις όλα τα δεδομένα για να τα βάλουμε στον υπολογιστή.

Η γυναίκα σου εκτός από τον ρόλο της συζύγου ποιούς άλλους ρόλους καλείται να παίξει; Της μητέρας, της εργαζόμενης, της νοικουράς, της δασκάλας των παιδιών σας, της ερωμένης σου, της καθαρίστριας, της οδηγού (για να μεταφέρει με το ΙΧ τα παιδιά στο φροντιστήριο, στα αγγλικά, στα γαλλικά, στο γυμναστήριο, στην παιδική χαρά.....) κλπ

Αν πρέπει καθημερινά να παίζει όλους αυτούς τους ρόλους

πως θες να έχει όρεξη γι' αυτό που έχεις εσύ;;;;;;;;;;;;;

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη XAZH1 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

Φιλε 1. Το εχω συζητησει πολλες φορες

Φιλε 2. Το εχω κανει.Σ'ευχαριστω για την συμβουλη

Φιλη 9. Η αληθεια ειναι οτι πιανει. Αλλα δεν αισθανομαι και πολυ καλα

φιλη μου ανθη να κυνηγαω συνεχεια .

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ... ΑΣΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ .ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ..... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ GOOD LUCK

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη LILYH82 ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

Αγαπητες 16 και 17

1. δεν ειμαι 35 αλλα 43 ετων.

2. ειναι κακο να συζητας με φιλους καποιο προβλημα?

Γιατι θεωρω τους συνομιλητες μου στο zoo φιλους μου.

3. Και μιλαω για περιοδο 3 -4 ετων

19. fey as min krinoume ti pateras/mitera i ti anthropos eine o kathe enas apo mas OK????????

aloste alo goneas kai alo sizigos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη susi ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από h_fey:

18

μηπως να το συζητησεις με τη γυναικα σου 'η

να χωρισεις αντι να ψαχνεις γκομενες ;;

πιο εντιμο ειναι ..

κι ο ανεντιμος πατερας δεν ειναι καλος πατερας ξερεις ..

Αγαπητη 10 - 15 .Το τι πατερας ειμαι να μην στο αναφερω.

Οσο για τον αγα που υπονοεις δε νομιζω οτι υπαρχει.Κανει και δουλιες στο σπιτι

και 2 και 3 δουλειες εξω.Και ρωτω , Μηπως πρεπει να καταργησουμε και το sex?

Απάντηση από h_fey:

16 .

καποιος λογος θα υπαρχει..

πολυ ασχημο επισης ενας ενηλικας

να αποδιδει τα προβληματα του γαμου του στο σεξ .

η κακη επικοινωνια οδηγει σε κακο σεξ ..

15)Σαυτο δεν εχεις αδικο.Πολυ ασχημο να βαζεις τα προσωπικα σου θεμα στο ζου.

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη LUNATIC_mamma ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.
Απάντηση από h_fey:

13λουνατικ

δεν ειναι ετσι οπως τα γραφει .

αν ηταν θα το συζητουσε με τη γυναικα του

και οχι εδω

δεν θα επικεντρωνοταν στο σεξ ως προβλημα γαμου

που του ελεγαν απο παιδι

και δεν θα ελεγε οτι δεν φταιει αν ξενοκοιταξει .

και σιγουρα εχει μεριδιο ευθυνης ,

υποψιαζομαι κι εγω οτι κανει τον αγα οταν γυρναει

απο τη δουλεια .

πολυ χαμηλα τα επιπεδα ..

otan kanoume oikogenia i efthines ginonde ola kai pio megales i ores gia to zebgari olo kai pio liges............. omos prepi na iparxoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prospathise apo thn dikia sou plebra na boithisis thn gyneka sou ...mila ths hlikrina pos niothis

kseris kamia fora i gynekes ma kai i andres meta to gamo pathenoun ena idous alzxeimer

ksexnane to pos htan prin ths/tous pandreftis .Ksafnika niothoun pos den xriazete na diksoun to idio endiaferon ... gia tous idious alla kai gia ton sindrofo tous...

palepse gia afto pou exis kai agapas..... kai oxi gia thn efkoli lisi

Kalhmera kai ena omorfo s/k

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί από το χρήστη susi ο οποίος έχει διαγράψει το προφίλ του.

Επιστροφή

Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα.