|
Συζητήσεις - ATYXHMA BROSTA STA MATIA MOU
Χρήστης: maraki0404Θέμα: ATYXHMA BROSTA STA MATIA MOU Ημερομηνία: 17/06/12 06:35 Eixa parkarei kai perimena to afediko mou na parei thn sidaksh tou apo thn trapeza,kai ksafnika xtipaei ena autokinhto mia kopela me mixanaki. egine panikos h mikrh eksfedonistike ston aera,ekane 2 strofes kai epese me fora ston dromo anaskela. den epathe tpt bebea eytixos alla auto pou me paraksenepse htan to leksiologio kai oi brisies pros ton gero p thn xtipise. apo g@#$o to spiti sou kai xilia dio.san oxetos ekane. to alo p me paraksenepse htan o nearos p irthe na thn boithisei kai epeidh h mikrh htan mia kouklitsa me kormaki omorfo autos brike eukeria kai thn xouftone! eleos ti ginete re pedia? Απάντηση από kayth_timwros: θα τον επιανα απο το λαιμο κ θα τον επνιγα. Απάντηση από kayth_timwros: κι οχι μονο θα του ελεγα. θα του εκανα κιολας. Απάντηση από kayth_timwros: καλα του ειπε εγω θα του λεγα ακομα χειροτερα Απάντηση από kokinoskoufitsaa: eine idiotikh paranomh xoris ensima eteria ne! Απάντηση από FWNAZW: φορουσε βρακακι...?? Απάντηση από eva_e2: kala ekane kai evrize afou afhnoun tous mpampogerous na adoigoun!!!Kai liga eipe.oi geroi den exoun antanaklastika kala.einai dhmosios kundinos. Απάντηση από toni_4: 1) Giati to afentiko sou pernei suntaksh. Exei idiwtikh paranomh etairia? 2) H kopelia ebrize ton gero alla ton nearo pou thn xouftwne ths arese? Απάντηση από ta_panta_ola: Κακως που τον εβρισε. Επρεπε να του σπασει το κεφαλι να γλυτωσουμε απο εναν ακομα δολοφονο. Απάντηση από SNAKE1961: Εμενα παλι,στο ολο Θεμα σου και την περιγραφη του,μου κανουν "Εντυπωση" τα εξης. 1. Κατι που εγινε(Λογικα)το πρω'ι' της Παρασκευης,το POSTαρεις,χαραματα Κυριακης. 2. Η συμπεριφορα,του Νεαρου. Για το τι θα ειπε,η κοπελλα,καμια εντυπωση. \Α/ Καλο σου βραδυ. Απάντηση από Swsw_Papadima: δηλαδή αν κατάλαβα καλά...αυτήν την χτύπησε το μηχανάκι, στη συνέχεια έκανε ένα διπλό axel στον αέρα και μετά αφού προσγειώθηκε, τον άρχισε στα καντήλια;;;;; χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Απάντηση από iptameno_peponi: E OXI KAI THN XOUFTWSA RE,AUTO EIDES ESY???????THN EPIASA THN KOPELA APO TH MESH KAI TH SHKWSA,OTI 8ES LES?????? Απάντηση από Faninii: xaxaxaxa , φοβερός ο NIKOLAS2410... Απάντηση από NIKOLAS2410: εμενα παλι μου προκαλεσε εντυπωση οτι το αφεντικο σου... εχει επιχειρηση...αλλα λαμβανει και συνταξη... Απάντηση από gynaikopsaras: ειμαι ικανοποιημενος η πεζοδρομιακη διαλεκτος επεκτεινεται με γεωμετρικη προοδο Απάντηση από ALONE_31: χαχαχαχαχαχα το μπελα μου μεσα δε παιζομαστε Απάντηση από notara: ΧΟΥΦΤΩΣΤΟ ΧΟΥΦΤΩΣΤΟ! Απάντηση από kouzouloss: στο τελος παντρευονται? Απάντηση από Poliko__Selas: ξέχασες να γράψεις πως την ώρα που εξφενδονίστηκε στον αέρα πήρε σβάρνα μια μύγα και όταν έσκασε στο δρόμο ανάσκελα την κουτσούλησε ένα περιστέρι στην μάπα Απάντηση από KALAMARAKI_20: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΛΚΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ! Απάντηση από kiitty21: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Απάντηση από maraki0404: 1.oxi re pedaki mou,apla milage san dalikerhs h mikrh.eixe dikio nai alla pos milage etsi?emeina.afou me paresire kai mena kai eipa aston re kopelia ton gamogero.lol Απάντηση από kiitty21: Ασε και εγω ετσι θα αντιδρουσα....δεν φτανει που πηγε να την σκοτωσει θα πει και ευχαριστω??? Επιστροφή Η έκδοση αυτή του site είναι για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη javascript. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι περιορισμένη, για πλήρη πρόσβαση στο site ενεργοποιήστε τη javascript και κάντε refresh τη σελίδα. |